SPORTURI  »  CICLISM  »  REVENIRE

FOTO ÎNFIORĂTOR! Așa arată piciorul unui ciclist care revine după o suspendare de 10 luni pentru dopaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 11:13

Janez Brajkovic (35 de ani), ciclistul sloven care a fost suspendat 10 luni pentru dopaj, a revenit în circuit cu o imagine greu de privit.

Înainte de începerea Turului Croației, Brajkovic a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a dorit să arate publicului starea în care se prezintă piciorul său.

View this post on Instagram

It's only about not fucking it up now 💯

A post shared by Jani Brajkovic (@janibrajkovic) on

Janez Brajkovic a concurat din nou într-o cursă de etapă săptămâna trecută, în Croația, după ce a fost depistat pozitiv pentru excesul de metilhexanamină anul trecut, chiar în acest turneu.

 „În ciclism, acesta este un eveniment normal și se poate repeta. Am văzut bicicliști la scurt timp, după trei săptămâni de curse în Franța, Italia și Spania, care arătau ca el. 

Picioarele lor erau incredibil de mici, fără grăsimi subcutanate și erau chiar deshidratate, astfel încât fiecare os putea fi văzut, precum și vene pe față și corp, și puteți vedea fiecare mușchi ca pe un atlas anatomic” - Natasa Desnica, medic sportiv

VEZI ȘI:

VIDEO Aiuritor! Ce a surprins elicopterul care filma Turul Spaniei pe acoperișul unei clădiri!

România are primul campion european la ciclism din istorie! Vlad Dascălu vrea și la Jocurile Olimpice de la Tokyo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
iulihenry14
iulihenry14  •  11 Octombrie 2019, 19:16

Hai ca m-ai scriu odata pentru ca primul mesaj nu a fost aprobat. Piciorul arata asa deoarece a suferit de bulimie cat a stat pe bara. Nu de la dopaj. Toata povestea e in presa straina. GSP-u nu prea stie engleza ca sa traduca tot.

danciuad
danciuad  •  11 Octombrie 2019, 12:05

Ce e înfiorător? Lipsa de grăsimi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează