CICLISM  ·  DOPAJ

Lance Armstrong șochează într-un nou documentar: „Când m-am dopat pentru prima oară? Trebuie să fi avut 21 de ani”

Lance Armstrong pe vremea când era ciclist activ
Lance Armstrong pe vremea când era ciclist activ

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 15:34

Postul american ESPN va difuza pe 24 și 31 mai un film documentar despre ciclistul Lance Armstrong, în care acesta va povesti despre carieră și despre dopaj.

Luni, au fost prezentate în premieră câteva secvențe din filmul care se va numi „Lance". „Când m-am dopat pentru prima oară? Trebuie să fi avut 21 de ani, era în timpul primului meu sezon ca profesionist", a indicat Armstrong, care a cucerit titlul de campion mondial chiar în anul respectiv, 1993, la Oslo. 

Consecințe bănuite

Fostul ciclist, câștigător a șapte Tururi ale Franței, are și o îndoială în ceea ce privește cancerul testicular pe care l-a depășit. „Dacă dopajul mi-a produs cancerul? Nu ştiu, însă nu pot spune cu siguranţă că nu”, a subliniat americanul, acum în vârstă de 48 de ani, indicând totodată că a utilizat hormoni de creştere în 1996, cu puţin timp înainte să fie diagnosticat cu această boală. 

Deși asupra carierei sale au planat mereu semne de întrebare pe care de fiecare dată le-a respins vehement în timpul activității sportive, în 2013 americanul a recunoscut că s-a dopat într-un interviu acordat celebrei prezentatoare Oprah, lui fiindu-i retrase toate cele șapte titluri în 2012, înainte de această discuție. 

4 oreva dura povestea lui Lance Armstrong spusă cu ajutorul regizoarei Maria Zenovich

Citește și alte știri din sport:Cum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1