SPORTURI  »  CICLISM  »  LUPTA CONTINUĂ

T Mobile nu are linişte

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Werner Franke, celebrul comisar antidoping din Germania, vrea să-i dea în judecată pe toţi rutierii de la T Mobile care au participat în Turul Franţei 2006, precum şi pe directorul sportiv Olaf Ludwig.
 
Conform Süddeutsche Zeitung, acuzaţiile vizează afacerea "Convoiul de peste Rin", respectiv reţeaua de dopaj sangvin din Clinica Universităţii din Freiburg.


T-Mobile a început Turul Franţei 2006 cu doar şapte rutieri, după ce Jan Ullrich şi Oscar Sevilla au fost retraşi pentru acuzaţiile aduse în dosarul Puerto. Patrik Sinkewitz a recunoscut că a participat la transfuziile organizate în Freiburg, în săptămîna de început a Turului, şi a lăsat echipa germană în şase: Andreas Klöden, Giuseppe Guerini, Eddy Mazzoleni, Serguei Honchar, Matthias Kessler şi Michael Rogers. Cei şase sunt vizaţi direct de acţiunea lui Franke, acesta întocmindu-le fiecăruia un dosar în care a strîns dovezi care le vor demonstra prezenţa în Clinica din Freiburg cu o săptămînă înainte de începutul Turului.

Problemele lui Patrik Sinkewitz s-au înmulţit brusc, avînd în vedere că Bundeskriminalamt (poliţia federală) îl acuză de reţinere de probe. Procurorii se pregătesc să îl interogheze pe Sinkewitz, în prezenţa unui judecător, în speranţa că acesta va ceda şi îşi va divulga colegii. Miza e mult mai mare, avînd în vedere că Sinkewitz poate intra la închisoare pentru sperjur, dacă ascunde conştient informaţii vitale pentru rezolvarea cazului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează