Slalom printre fulgi » Concursul de ieri de slalom feminin s-a desfăşurat pe o ninsoare abundentă

Nora Grieg Christensen cîştigătoarea probei de slalom feminin.
Nora Grieg Christensen cîştigătoarea probei de slalom feminin.

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 21:44

Din cele 74 de schioare care s-au prezentat la startul primei manşe au terminat doar 51, printre cele descalificate numărîndu-se şi Raluca Ciocănel.

Medalia de aur a revenit norvegiancei Nora Grieg Christensen (foto, 1:33,78), fiind urmată de austriaca Christina Ager şi de slovena Sasa Brezovnik.

Reprezentantele României s-au aflat în a doua jumătate a clasamentului: Bianca Copot (locul 43) şi Sarolt Sogor (locul 44).

ALTE ŞTIRI:

Echipament de vînzare
De două zile, în două magazine amplasate în Braşov şi Poiană au fost scoase la vînzare suveniruri FOTE 2013. Mascota festivalului, Ursul Martin, costă 25 de lei, iar insignele pot fi cumpărate cu 5 lei. Doritorii pot achiziţiona şi echipamente sportive, deja celebrele costume de schi purtate de voluntari: geaca face 770 de lei, pantalonii 300 lei şi bluza fleece 130 lei.

Ruşii, cîştigători la limită
Echipa naţională a Rusiei a trecut ieri, cu 3-2, de selecţionata Letoniei, într-un meci din cadrul turneului de la FOTE. Tinerii hocheişti letoni au cîştigat prima repriză cu 2-1, dar au pierdut-o pe a doua cu 2-0. În ultima repriză nu s-a înscris nici un gol. Pentru Rusia au marcat Radel Fazleev, Ivan Nikolişin şi Nikita Iazkov, în vreme ce pentru Letonia au înscris Augusts Valdis Vasilonoks şi Davis Zembergs.

Playtech: S-A SĂTURAT! Simona Halep a divulgat motivul pentru care nu mai performează pe teren. Informații de ultimă oră


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează