SPORTURI  »  FITNESS  »  CAMPIONATUL MONDIAL

FOTO Româncele au cucerit Coreea de Sud » Cine e tânăra de 28 de ani care s-a întors cu o medalie de aur de la Campionatul Mondial de Fitness

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 14:07 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 14:48

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, a anunţat că sportivii români au câştigat zece medalii la Campionatul Mondial de Fitness din Coreea de Sud.

Printre aceste medalii se află și una de aur, obținută de Maria Sava, 28 de ani, care a câştigat la Women's Bikini. 

„Aventura noastră în Coreea de Sud s-a încheiat. Suntem mândri că am făcut din nou cinste României peste hotare! Ne întoarcem cu 10 medalii de la Campionatul Mondial de Fitness. Sportivii noştri au cucerit o medalie de aur, patru medalii de argint şi cinci medalii de bronz. Felicitări, tuturor!", a scris Toncean pe Facebook.

+18 FOTO

Maria Sava, medalie de aur în Coreea de Sud

Maria Sava a cucerit medalia de aur la categoria Women’s Bikini Up, de până la 160 de centimetri. Succesul din Coreea a copleșit-o pe sportivă, care a scris pe contul ei de Instagram: „Imposibil să mă descurc cu asta. Milioane de mulțumiri tuturor”.

„Drumul de la amator la campion mondial poate fi unul ușor sau extrem de dificil, în funcție de determinarea sportivului, dar și de echipa pe care o are alături. În cazul Mariei Sava, care a devenit campioană mondială la fitness în urmă cu doar câteva zile, acest drum a fost de 3 ani, din momentul în care s-a alăturat Federației Române de Culturism și Fitness”, a declarat și Gabriel Toncean.

Citește și alte știri din fitness:

VIDEO TOP 3 greșeli pe care le fac românii în sălile de fitness

Fitness pentru cei fără timp » Antrenamentele de 10, 20 sau 30 de minute care te menține sănătos și te ajută să slăbești

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  28 Octombrie 2022, 13:36

felicitari !

albalbastru72
albalbastru72  •  27 Octombrie 2022, 19:27

Roxadustat cu cisterna.Gretzos...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2022, 14:54

Brrr!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează