SPORTURI  »  FORMULA 1  »  AUDIENȚĂ

Toți ochii pe calificările MP din Bahrain » Record de audiență la Antena 1

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat sambata, 02 martie 2024 12:59 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 15:38

Antena 1 a înregistrat vineri cea mai mare audiență pentru calificările unui mare premiu de Formula 1.

  • Azi are loc prima cursă de Formula 1 din 2024. De la 17:00 va începe Marele Premiu din Bahrain. Cursa va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1.

Conform unui comunicat al postului, calificările Marelui Premiu din Bahrain au obținut 2,8 puncte de rating pe publicul comercial (21-54 de ani), cele mai mari din ultimul deceniu.

Ceea ce înseamnă că aproximativ 150.000 de oameni au urmărit vineri, începând cu ora 18:00, postul.

Record de audiență în calificările MP din Bahrain

Fată de sezonul precedent, calificările primului mare premiu al anului au avut o audiență de 5 ori mai mare faţă de cea înregistrată în 2023 de Digi Sport.

Calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, comentate în direct de Mihai Morar şi Cătălin Ghigea, au înregistrat o cotă de piaţă de 13,8%. Faţă de aceeaşi etapă a sezonului trecut, care a obţinut 2,5% cotă de piaţă şi 0,5 puncte de rating.

460.000de telespectatori este media pe care o obține serialul de comedie „Las Fierbinți”, pe publicul comercial (21-54 de ani), acesta fiind printre cele mai urmărite programe de televiziune de la noi

685.000de persoane s-au uitat pe Antena 1 la meciul România - Elveția, pe publicul comercial (21-54 de ani). La nivel național, meciul din preliminarii a fost numărul 1 all-time transmisiuni sportive în 2023: 2.335.000 de telespectatori

Max Verstappen va pleca primul în MP din Bahrain

Azi are loc prima cursă de Formula 1 din 2024. De la 17:00 va începe Marele Premiu din Bahrain. Cursa va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1.

Max Verstappen, campionul mondial din ultimele trei sezoane, va pleca din pole-position. Olandezul de la Red Bull va fi urmat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari) și de britanicul George Russell (Mercedes).

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00, şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00.

Mai mult, Antena a achiziționat și drepturile pentru Formula 2 și Formula 3, care pot fi urmărite doar pe platforma online a trustului

Citește și:

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, gazda Formulei 1 în România
METROSPORT
Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, gazda Formulei 1 în România
6 predicții GSP pentru noul sezon de Formula 1 » De la pilotul campion la dezamăgirea anului: „Vor să realizeze imposibilul!” + „Punem și bâlbele Ferrari în mix, iar totul devine comic”
SEZONUL 2024
6 predicții GSP pentru noul sezon de Formula 1 » De la pilotul campion la dezamăgirea anului: „Vor să realizeze imposibilul!” + „Punem și bâlbele Ferrari în mix, iar totul devine comic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează