SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Bernie Ecclestone, declarații șocante după ce Putin a invadat Ucraina: „Foarte direct și onorabil, a făcut ceea ce a promis!”

Vladimir Putin și Bernie Ecclestone/ foto: GettyImages
Vladimir Putin și Bernie Ecclestone/ foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 11:10 / Actualizat joi, 03 martie 2022 12:46

Bernie Ecclestone (91 de ani), miliardarul britanic și fostul șef din Formula 1, a oferit niște declarații șocante legate de Vladimir Putin, după ce președintele Rusiei a invadat Ucraina.

Deși Marele Premiu de Formula 1 din Rusia a fost anulat, după războiul pornit de Putin, Ecclestone îl laudă pe președintele rus și îl consideră a fi un om onorabil.

Roman Abramovic vinde Chelsea şi banii îi va dona familiilor victimelor războiului din Ucraina » Ce a spus oligarhul rus: „Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut”
CHELSEA
Roman Abramovic vinde Chelsea şi banii îi va dona familiilor victimelor războiului din Ucraina » Ce a spus oligarhul rus: „Nu voi cere rambursarea niciunui împrumut”

Ecclestone îl laudă pe Vladimir Putin

„Ca persoană, îl consider foarte direct și onorabil. A făcut exact ce a spus că va face, fără să mai dea explicații. Marele Premiu al Rusiei depinde foarte mult de situația dintre Ucraina și Rusia.

Nu va fi nicio diferență dacă se mai ține sau nu cursa în Rusia. Poate că alți oameni cred că Rusia a făcut ce trebuia. Cum poate cineva să judece ce se întâmplă astăzi?”, a spus Bernie Ecclestone într-un interviu pentru Times Radio.

Rusia, afară!
EDITORIAL
Rusia, afară!

Marele Premiu de la Sochi, anulat

Marele Premiu al Rusiei, programat pe 25 septembrie, nu va mai avea loc în 2022. Federația Internațională de Automobilism l-a anulat, după ce Rusia a invadat Ucraina.

„Campionatul Mondial de Formula 1 ajunge în țări din întreaga lume cu o viziune pozitivă, de a uni oamenii, aducând națiunile împreună. Urmărim ce se întâmplă în Ucraina cu tristețe, șoc, dar și cu speranța unei soluționări rapide și pașnice a crizei actuale. Este imposibilă organizarea Marelui Premiu al Rusiei în circumstanțele actuale” au comunicat cei de la FIA.

Citește și:

Burcă a văzut refugiați ucraineni în hotel: „Plângeau la telefon”

Fostul căpitan al lui Răzvan Raț la Șahtior, declarații cutremurătoare despre atacul Rusiei: „Când am auzit prima sirenă, automat m-am întors cu 25-30 de ani în urmă, la războiul din Balcani”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (83)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  04 Martie 2022, 13:41

Saracii! Multa lume cu probleme pe aceasta planeta.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 10:33
Postat de catalynn pe 03 Martie 2022, 17:42

Putem discuta metodele, însa Putin a făcut ce trebuia pt țara lui. Pur și simplu nu își poate permite o țara NATO la o distanța atât de mică de Moscova. Omul a încercat cu vorba buna insa a fost luat de prost, gen: ei și ce-o sa faci!? Ei bine, acum le-a arătat! Prostul proștilor rămâne actorul liliputan de doua copeici! In prostia și incăpățânarea lui și-a distrus practic țara. Totul se putea negocia, ceda Donbasul și își asuma neutralitatea. Cum spun mulți, putea fi o Elveție a estului, o punte intre EU și Rusia, profitând de pe urma ambelor. Acum a pierdut tot, rușii îl vor toca, NATO nu se implica iar PE i-au dat practic reject la cererea de aderare.

Exact , dar unii sunt mai grei de cap , nu pot (sau nu vor) să înțeleagă asta.

ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 10:30
Postat de ang3ldev1l pe 04 Martie 2022, 05:19

Bai cap de musca, nu mai abera in prostie cu tampeniile tale. Rusia are doar 10 banci mari si late ca tine

Stai liniștit , Cătălynn are dreptate 100%.

Vezi toate comentariile (83)
Comentează
Close