SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Carlos Sainz, despre mașina cu care Ferrari vrea să devină campioană în 2022: „Inovează la maximum”

Carlos Sainz, Ferrari // foto: Guliver/gettyimages
Carlos Sainz, Ferrari // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 12:49 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 13:04

Carlos Sainz (27 de ani), pilot Ferrari, locul 5 în sezonul 2021 din Formula 1, vorbește la superlativ despre mașina cu care Scuderia va aborda 2022.

Scuderia Ferrari speră să revină în lupta la titlu în 2022. Constructorul italian a depus un efort colosal în dezvoltarea monopostului pentru 2022, denumit F1-75, pe care-l va prezenta pe 17 februarie.

Despre acesta a vorbit Carlos Sainz, pilot cu 4 podiumuri în 2021: „Inovează la maximum. Este diferit de mașinile din anii recenți”.

Fabrică de peste 200 de milioane de euro, transferuri de 5 stele în echipa tehnică și pilot cu 4 titluri mondiale pe circuit » Aston Martin se ia „la trântă” cu giganții din Formula 1
2022
Fabrică de peste 200 de milioane de euro, transferuri de 5 stele în echipa tehnică și pilot cu 4 titluri mondiale pe circuit » Aston Martin se ia „la trântă” cu giganții din Formula 1

Carlos Sainz, espre mașina Ferrari pentru 2022: „Reacționează mai rapid”

Ibericul a mai spus pentru Corriere della Sera că „până anul trecut am condus cele mai bune mașini din istoria F1, dar dacă pierdeai controlul pentru un moment, făceai accident. Noul Ferrari pare că reacționează mai rapid, suspensiile sunt mai rigide, dar va trebui să ne obișnuim cu el”.

Totodată, Sainz anunță că atmosfera de pe coridoarele de la Maranello, unde se află baza echipei, este „plină de energie și pozitivitate”.

„Experiența de anul trecut a fost foarte bună pentru noi. Pe coridoarele din Maranello întâlnesc oameni zâmbitori, puternici și încrezători. Nu îi văd stresați, văd dorința de a se descurca bine”.

Când Binotto (n.r. - Mattia, directorul ehipei) m-a sunat să merg la Ferrari, știam că pot face o treabă bună. Cei care cred că nu sunt la un nivel foarte bun nu sunt atenți, nu cunosc sportul.

- Carlos Sainz, Scuderia Ferrari 

2008este ultimul an în care Ferrari a câștigat titlul la constructori. La piloți, 2007 (Kimi Raikkonen)

Mai multe știri din Formula 1: 

Inginerul român de la Mercedes se destăinuie Gazetei: „Așa a început povestea mea în Formula 1. Abia așteptăm sezonul 2022, Hamilton se va dezlănțui!”

Williams caută să revină la gloria de odinioară » Argumentele pentru un 2022 de excepție: „Am construit o mașină bună”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează