SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL BRAZILIEI

Ce i s-a spus lui Max Verstappen după ce a cântat în mașină melodia sa favorită » „Sunt mai bun la asta!”

Max Verstappen după victoria din Brazilia Foto Imago
Max Verstappen după victoria din Brazilia Foto Imago

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 18:30 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 18:54

Triplul campion mondial este mare fan al venerabilului interpret galez Tom Jones, 83 de ani, iar echipa l-a felicitat pentru victoria din Brazilia punând pe radio hit-ul „Green Green Grass of Home"

Max Verstappen a rotunjit la Sao Paulo, în Marele Premiu al Braziliei, al 17-lea succes al său din acest sezon, un record extraordinar reușit de pilotul de la Red Bull, care este deja triplu campion mondial.

Surpriză pentru Max din partea echipei

Cei din echipa sa i-au făcut o surpriză după ce olandezul a trecut linia de finiș, punând pe radio „Green Green Grass of Home”, hit-ul din 1967 al legendarului interpret galez Tom Jones.

Mai mult decât atât, boss-ul Christian Horner l-a îndemnat să cânte în timp ce parcurgea turul de onoare, notează Reuters.

Verstappen a început să râdă, avertizând că nu e un cântăreț prea grozav, după care a început să fredoneze: „The old house is still standing, though the paint is cracked and dry” (Casa cea veche încă stă în picioare, deși vopseaua e uscată și crăpată”.

Interpretarea sa nu a fost însă dintre cele mai reușite, reacția de la boxe fiind: „Nu cumva să renunți la slujba ta de zi cu zi!”. Max a reacționat cu umor: „Cred că sunt mai bun ca pilot!”.

Tatăl lui Verstappen l-a dat de gol

Mai târziu, Horner le-a explicat reporterilor prezenți pe circuitul Interlagos că Verstappen și tatăl lui, Jos, de asemenea fost pilot, obișnuiau să asculte melodiile lui Tom Jones, acum în vârstă de 83 de ani, în mașină în timp ce călătoreau la cursele de karting din Europa pe când Max era puști.

„Mi se părea alegerea cea mai improbabilă”, a recunoscut britanicul Horner, a cărui soție, Geri, este fostă membră a trupei pop Spice Girls, celebră în anii 1990-2000. „Dar Jos mi-a dezvăluit acest lucru în Qatar”, a adăugat el. Adică acolo Verstappen și-a asigurat al treilea titlu mondial consecutiv.

11 plecăridin pole position a avut Max Verstappen în acest sezon, el reușind să câștige însă 17 curse

„Care e cântecul lui favorit?”, a întrebat Horner. Așa a aflat, inclusiv că Max știe toate versurile pe dinafară.

După Spice Girls, mă gândeam că i-a plăcea Ed Sheeran sau altcineva contemporan. Dar Tom Jones?”, s-a mirat șeful de la Red Bull. Verstappen e plin de surprize!

Citește și: 

Lewis Hamilton a răbufnit: „Încă două curse și scap!”
MP AL BRAZILIEI
Lewis Hamilton a răbufnit: „Încă două curse și scap!”
Verstappen câștigă Marele Premiu al Braziliei și scrie istorie! Foto finiș între Alonso și Perez pentru ultimul loc de podium
MP AL BRAZILIEI
Verstappen câștigă Marele Premiu al Braziliei și scrie istorie! Foto finiș între Alonso și Perez pentru ultimul loc de podium

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează