SPORTURI  »  FORMULA 1  »  SPORTIVI

Ce lovitură a încercat Ion Țiriac! A vrut să semneze cu marele Michael Schumacher

Ion Țiriac este președintele Federației Române de Tenis
Ion Țiriac este președintele Federației Române de Tenis

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 09:07 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 09:50

Willi Weber (78 de ani) a dezvăluit că Ion Țiriac și-a dorit să-l reprezinte pe Michael Schumacher, considerat cel mai mare pilot de Formula 1 din toate timpurile.

„În cei mai bine de 25 de ani în care am lucrat împreună cu Michael, mai mulți manageri au încercat să pună mâna pe el, iar printre ei s-a aflat și Ion Țiriac. Dar nimeni nu a putut distruge colaborarea!

Michael a spus întotdeauna «niciodată nu schimbi o echipă câștigătoare». Întotdeauna a fost acolo pentru mine, de partea mea. Asta îl deosebește de alti oameni”, a spus Willi Weber, fostul manager al lui Schumacher, pentru Der Westen, notează spotmedia.ro.

Ce a pățit Michael Schumacher

  • După accidentul la schi suferit în decembrie 2013, Michael Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble.
  • Schumacher fost transferat pe 16 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne. A fost externat pe 9 septembrie 2014 și până în prezent a fost tratat în locuința lui din localitatea elvețiană Gland.

Michael Schumacher, CV impresionant

Ce lovitură a încercat Ion Țiriac! A vrut să semneze cu marele Michael Schumacher


21 de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010, a durat cariera lui Michael Schumacher în Formula 1. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia. Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut.

Au urmat altele 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari. Schumacher are în palmares și două titluri de cel mai mare sportiv al anului, în 2002 și 2004. A mai fost nominalizat în 2001, 2003, 2005 și 2007.

VIDEO Ion Țiriac, față-n față cu Klaus Iohannis: „M-am dus ca un olog cu șapca-n mână la el”

Citește mai multe știri de actualitate:

Simona Halep, captivată de peisajele din țară. Unde s-a relaxat cu iubitul ei, Toni Iuruc

Bobana Velickovic, campioană la tir din Serbia, a murit la doar 31 de ani din cauza unor complicații la naștere » Copilul a supraviețuit

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  29 Iunie 2020, 10:21

Vrabia malai visa ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează