SPORTURI  »  ALTELE  »  TRAGEDIE

Bobana Velickovic, campioană la tir din Serbia, a murit la doar 31 de ani din cauza unor complicații la naștere » Copilul a supraviețuit

Bobana Velickovic
Bobana Velickovic

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2020 22:15 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 22:19

Bobana Velickovic, campioană europeană la proba de pistol cu aer comprimat 10 metri, a murit la doar 31 de ani, din cauza unor complicații suferite la naștere.

Federația Internațională de Tir a anunțat că sportiva „a decedat după o scurtă suferință. Deși ne-a părăsit prea devreme, Bobana Momcilovic Velickovic a lăsat o amprentă permanentă în istoria tirului sârb și european”. 

Sportiva a avut complicații la naștere, a stat în comă 10 zile, dar nu a rezistat. Copilul ei este sănătos.

Bobana Velickovic a participat la Olimpiadă de două ori, la Londra 2012 și Rio 2016. Era de asemenea multiplă campioană europeană și medaliată cu aur și argint la Mondiale. 

Născută la Bor, pe 25 ianuarie 1990, Bobana Velickovic a început să practice tirul la 9 ani, în orașul natal. 

Ultima ei competiție a fost la Wroclaw, anul acesta, când a dominat întrecerea individuală. A contribuit decisiv la succesul echipei sârbe.

Bobana Velickovic, campioană la tir din Serbia, a murit la doar 31 de ani din cauza unor complicații la naștere » Copilul a supraviețuit
Bobana Velickovic, în mijloc FOTO: instagram.com/bobana.velickovic

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează