SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RED BULL

Continuă scandalul intern de la Red Bull » Christian Horner urmează să fie audiat

Christian Horner // FOTO: Imago
Christian Horner // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 07:35 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 09:50

Christian Horner (50 de ani), directorul (team principal) și CEO-ul echipei de Formula 1 Red Bull, va fi audiat vineri în scandalul începutului de ani în Formula 1. Cu doar 6 zile înainte ca Red Bull să își prezinte noul monopost.

Christian Horner, cel care conduce echipei de 19 ani, este subiectul unei investigații interne, fiind suspectat de „comportament inadecvat”. Se pare că acesta ar fi trimis fotografii indecente către mai multe femei din echipă.

Boris Becker nu mai e antrenorul lui Holger Rune! Motivul despărțirii
ATP
Boris Becker nu mai e antrenorul lui Holger Rune! Motivul despărțirii

Când va fi audiat Christian Horner

După ce Red Bull a precizat că există o investigație, SkySports scrie acum că Horner urmează să fie audiat vineri, 9 februarie. Cu doar 6 zile înainte ca Red Bull să-și prezinte monopostul pentru sezonul 2024.

Oficialul Red Bull urmează să fie audiat de un investigator extern. Iar potrivit englezilor, Horner neagă categoric acuzațiile.

Mai mult, Christian Horner, care a condus echipa spre șapte titluri de campion la piloți (Sebastian Vettel - 2010, 2011, 2012, 2013 și Max Verstappen - (2021, 2022, 2023) și șase titluri la constructori (2010, 2011, 2012, 2013, 2022 și 2023), nu are de gând să-și dea demisia pentru moment. El intenționează să rămână director și CEO pe timpul investigației.

Totuși, dacă acuzațiile vor fi confirmate, potrivit Bild, acesta nu ar putea continua ca șef al echipei Red Bull Racing și va fi concediat. 

Red Bull ar putea primi încă o lovitură

Dacă Christian Horner ar urma să fie demis, Red Bull ar putea primi o altă lovitură. Ar urma să-l piardă și pe Adrian Newey, inginerul șef și unul dintre cei mai apreciați oameni de Formula 1, el fiind considerat vital pentru succesul echipei.

Joe Saward, un cunoscut jurnalist specialist în Formula 1, a scris pe platforma X că „Horner și Newey au clauze în contract care îi protejează. Dacă unul pleacă, atunci pleacă și celălalt”.

2 martiee data la care are loc prima cursă de Formula 1 în sezonul 2024

Citește mai multe știri:

Calculele calificării lui U-BT Cluj-Napoca în „sferturile” Eurocup » Cum ar putea ajunge campionii României în Euroligă

Impresiile antrenorului echipei naționale de polo a României după prima partidă de la Campionatele Mondiale: „Sunt puțin supărat!” » Urmează meciul cu Kazahstan

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează