FORMULA 1  ·  CORONAVIRUS

Coronavirus lovește din nou Formula 1 » 5 curse amânate, două anulate!

Marele Premiu de la Monaco a fost anulat
Marele Premiu de la Monaco a fost anulat

Vineri, 20 Martie, 09:39

Marele Premiu de la Monaco a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunțat Automobile Club de Monaco. Este a doua cursă din acest sezon anulată.

„După o analiză atentă a gravității acestei crize de coronavirus, Consiliul de Administrație al Automobile Club de Monaco a luat, cu mare tristețe, decizia de a anula cea de-a 78-a ediție a Marelui Premiu de la Monaco, din Campionatul Mondial. 

Pentru toți fanii, spectatorii, partenerii și membrii noștri, Consiliul de Administrație dorește să își exprime regretul sincer că acest eveniment nu poate fi amânat și în niciun caz nu va fi posibilă organizarea evenimentului la finalul acestui an”, se arată în comunicat emis de șefii circuitului.

Marele Premiu de la Monaco ar fi avut loc între 21 și 24 mai. Este a doua cursă anulată, după Marele Premiu al Australiei, care ar fi trebuit să aibă loc între 12 și 15 martie.

Alte 5 curse amânate

De asemenea, Marile Premii ale Olandei și Spaniei au fost amânate. Acestea se alătura altor trei curse deja amânate: China, Bahrain și Vietnam.

Marele Premiu al Olandei ar fi avut loc la Zandvoort între 1 și 3 mai, iar cursa din Spania o săptămână mai târziu. 
Următoarea cursă din program care nu a fost afectată până acum de coronavirus este Marele Premiu din Azerbaidjan, care ar trebui să se desfășoare între 5 și 7 iunie.

Trei informații importante despre pandemia de coronavirus

Citește și alte știri despre Formula 1:Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1