SPORTURI  »  FORMULA 1  »  TRAGEDIE

„Miki” Alexandrescu a murit! Victor Bonifaciu, reacție tulburătoare: „Am creierul gol, crede-mă. Ne ducem cu toții”

„Miki” Alexandrescu, alături de Michael Schumacher, înaintea unui Mare Premiu
„Miki” Alexandrescu, alături de Michael Schumacher, înaintea unui Mare Premiu

Articol de - Publicat joi, 19 martie 2020 17:45

Dan „Miki” Alexandrescu, fostul comentator de Formula 1, a murit vineri, 13 martie, la 65 de ani. 

Tragica veste i-a lăsat fără cuvinte pe foștii colaboratori ai lui Dan Alexandrescu. Victor Bonifaciu, cel care comenta Formula 1 alături de „Miki” Alexandrescu, a avut o reacție tristă.

Miki s-a prăpădit, da. Sunt foarte afectat. Am creierul gol, crede-mă. Asta e, ne ducem cu toții”, a spus Victor Bonifaciu pentru GSP.ro. 

„Miki” Alexandrescu a murit! Victor Bonifaciu, reacție tulburătoare: „Am creierul gol, crede-mă. Ne ducem cu toții”
  • Victor Bonifaciu, în stânga, alături de fostul motociclist Daryl Beattie. Bonifaciu și „Miki” Alexandrescu împărtășeau pasiunea comună pentru motorsport // Sursă foto: Facebook Alex Rostotchi

„Miki” Alexandrescu, „părintele” Formulei 1 în România

Decesul fostului comentator de Formula 1 a fost anunțat oficial de Eurosport, postul la care „Miki” a lucrat mai mulți ani. Potrivit sursei citate, acesta ar fi făcut infarct în timpul unei partide de tenis cu fiul său. 

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV, când acest post de televiziune a transmis Marele Circ.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2020, 00:02

dumnezeu sa l ierte,uluitor un mare om!

1745flo
1745flo  •  19 Martie 2020, 21:25

Odihnească-se în pace! Miki a fost printre cei ce ne-au insuflat pasiunea pentru F1 si nu-l vom uita niciodata!

polilula
polilula  •  19 Martie 2020, 19:52
Postat de comabi pe 19 Martie 2020, 19:21

Este trist ca abia dupa aproape o saptamana am aflat :(. Un FOARTE profesionist comentator al Formula 1. Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste!

Și mai trist e că poza articolului îl are în prim-plan pe Schumacher, iar pe Alexandrescu îl prezintă ca pe un atârnător în urma lui

Vezi toate comentariile (4)
Comentează