GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  TRAGEDIE

A murit „Miki” Alexandrescu, celebrul comentator de Formula 1

Dan Alexandrescu (dreapta) a fost unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi
Dan Alexandrescu (dreapta) a fost unul dintre cei mai îndrăgiți comentatori sportivi

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 15:27

Dan Alexandrescu, cunoscut ca „Miki” pentru apropiați și pentru iubitorii sportului, a murit vineri, 13 martie, la 65 de ani.

Decesul fostului comentator de Formula 1 a fost anunțat oficial de Eurosport, postul la care „Miki” a lucrat mai mulți ani. Potrivit sursei citate, acesta ar fi făcut infarct în timpul unei partide de tenis cu fiul său.

„Miki” Alexandrescu a murit! Victor Bonifaciu, reacție tulburătoare: „Am creierul gol, crede-mă. Ne ducem cu toții”

„Miki” Alexandrescu a făcut carieră la TVR, acolo unde a comentat ani în șir Formula 1, după care a trecut la Pro TV, când acest post de televiziune a transmis Marele Circ.

Dumnezeu să-l ierte!

A murit Miki Alexandrescu. Fostul comentator al curselor de Formula 1 avea 65 de ani și a făcut infarct în timpul unui meci de tenis jucat cu fiul său. #RIP

Posted by Eurosport on Thursday, March 19, 2020

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
st.il.
st.il.  •  19 Martie 2020, 16:23

Dumnezeu să-l odihnească !. Comentariile domniei sale au fost "balsam" pentru o "mână" de oameni pasionați de "marele circ" !. Și nu de circul mic...cotidian !...Drum lin, să ai, om bun !...

emilou
emilou  •  20 Martie 2020, 09:27

Tare mult il iubea pe Schumacher. Dumnezeu sa-l odineasca!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  19 Martie 2020, 22:11

Dumnezeu să-l odihnească!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează