SPORTURI  »  FORMULA 1  »  PREFERINȚĂ

Un fost vicecampion mondial și-a ales pilotul favorit: „Verstappen seamană cu Schumacher, dar preferatul meu e mai inteligent”

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 19:27 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 19:56

Eddie Irvine (56 ani), fostul vicecampion mondial din Formula 1 cu Ferrari, a analizat duelul din acest sezon dintre Max Verstappen (24 ani) și Charles Leclerc (24 ani). 

Fostul pilot al Scuderiei Ferrari, vicecampion mondial în 1999, consideră că Max Verstappen e cel mai rapid pilot din actuala grilă, comparându-l chiar cu legendarul Michael Schumacher. Totuși, Leclerc ar fi pilotul mai inteligent și mai matur, din perspectiva lui Irvine.

Eddie Irvine: „Verstappen seamană cu Schumacher, dar Leclerc e mai inteligent”

„Nu cred că cineva poate fi mai rapid decât Max Verstappen, însă el continuă să facă o mulțime de greșeli. Leclerc nu greșește atât. Problema lui Verstappen e agresivitatea sa excesivă. 

În schimb, Leclerc este un pilot foarte inteligent, are personalitate și e matur. Din punctul meu de vedere, Max seamănă cu Michael Schumacher, însă este totuși destul de imatur, comparativ cu Leclerc, ăsta e atuul monegascului de la Ferrari.

Nu va fi însă deloc ușor pentru Leclerc să câștige titlul mondial. Va fi un sezon foarte lung, se pot schimba multe. În plus, e foarte dificil să concurezi împotriva lui Max Verstappen și Red Bull Racing”, a declarat Eddie Irvine pentru La Gazetta dello Sport.

Citește și alte știri despre Formula 1:

Un fost campion mondial e convins: „Hamilton se va gândi să plece de la Mercedes”

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează