SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Un fost campion mondial e convins: „Hamilton se va gândi să plece de la Mercedes”

Lewis Hamilton (Mercedes)/ foto: Imago Images
Lewis Hamilton (Mercedes)/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 10:04 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 10:27

Mika Hakkinen (53 de ani), fostul dublu campion mondial în formula 1, a analizat situația lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în Marele Premiu al Australiei, sub colegul său de la Mercedes, George Russel, care a ocupat a treia treaptă a podiumului.

Fostul pilot finlandez consideră că va fi un sezon dificil pentru Hamilton, deoarece Russel nu se va mulțumi cu rolul secundar în echipa Mercedes.

Pleacă Ronaldo în vară? Ce spune antrenorul lui Manchester United
PREMIER LEAGUE
Pleacă Ronaldo în vară? Ce spune antrenorul lui Manchester United

Mika Hakkinen: „Hamilton se va gândi să schimbe echipa”

„E o situație grea pentru Lewis, asta e evident. Russel nu s-a dus la Mercedes pentru a fi numărul doi. S-a dus acolo să dea ce are mai bun și să devină campion mondial. Nu va da înapoi. Sunt sigur că Lewis e supărat pentru ce s-a întâmplat în Australia. E dificil să fii bătut de George. Mă tem că va fi un sezon dificil pentru Lewis.

Deja e greu pentru Mercedes, dar mai ales pentru Lewis. George vine de la o echipă mică (n.r. - Williams), unde a avut câteva rezultate bune în calificări, dar nu și în curse. Tot acest succes cu Mercedes este ceva nou pentru el. Pentru Lewis, este un dezastru.

Mă întreb cum se comportă Hamilton cu colegii lui. Sunt sigur că are o stare generală proastă. În aceste situații, piloții se gândesc să-și schimbe echipa. Este la Mercedes de mulți ani și a câștigat multe titluri mondiale (n.r. - 7). Acum, că lucrurile nu mai merg bine, se va gândi să schimbe echipa”, a declarat Mika Hakkinen, potrivit Marca. 

CITEŞTE ŞI: 

Un multiplu campion mondial din Formula 1, criticat dur: „Ar trebui să se retragă!”

Max Verstappen și-a vărsat nervii la finalul cursei din Australia: „A fost teribil, e atât de frustrant”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  17 Aprilie 2022, 12:04

Daca ar face asta (sa schimbe echipa) ar da moara tuturor alora care spun ca e zero ca si caracter. Avand in vedere ca Toto i-a facut toate mofturile la Mercedes ... Deci nu cred ca va pleca, mai degraba se va retrage. Imaginea e foarte importanta ... :P

Vezi toate comentariile (1)
Comentează