SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CORONAVIRUS

UPDATE Un pilot de Formula 1 are coronavirus » Ce se întâmplă cu MP de la Silverstone

Sergio Perez // FOTO: Guliver/GettyImages
Sergio Perez // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 30 iulie 2020 20:45 / Actualizat joi, 30 iulie 2020 22:18

Formula 1 se pregătește de a patra cursă a sezonului, dar în paddock-ul „Marelui Circ” au apărut primele emoții legate de coronavirus.

UPDATE 22:15 » Sergio Perez are coronavirus 

Cei de la Formula 1 au anunțat că al doilea test al lui Sergio Perez a ieșit pozitiv! Acesta este izolat și nu va participa la Marele Premiu de la Silverstone, dar cursa se va desfășura. 

Știrea inițială: 

Reprezentații Formulei 1 au emis un comunicat în care anunță că mexicanul Sergio Perez (30 de ani), pilotul celor de la Racing Point, a avut un test neconcludent. Acesta s-a autoizolat și așteaptă rezultatul celui de-al doilea test. În plus, toți cei din echipa Racing Point vor fi testați, iar cei care au intrat în contact cu Perez s-au autoizolat.  Acesta nu a fost azi la circuitul de la Silverstone, după cum a anunțat echipa sa. 

Potrivit protocolului, cursa din acest weekend, de la Silverstone, Marea Britanie, se va desfășura. Dacă Perez nu va putea concura, colegul lui Lance Stroll va fi ales dintre  Stoffel Vandoorne și Esteban Gutierrez.

22 de punctea strâns Perez în primele 3 curse din acest an, fiind al 6-lea în clasamentul piloților

Potrivit Sky Sports, Formula 1 are un protocol strict în ceea ce privește testarea pentru COVID-19. Tot personalul este testat înainte de a participa la un eveniment, iar după aceea toată lumea este testată o dată la cinci zile. Astfel, de la 26 iunie până la 23 iulie s-au făcut peste 15.000 de teste în Formula 1, două persoane fiind depistate pozitiv până acum.

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi 

Citește mai multe știri din Formula 1:

Sebastian Vettel e indecis în privința viitorului său: „Poate o să conduc un monopost sau poate nu o voi face”

https://www.gsp.ro/sporturi/formula-1/un-nou-anunt-despre-michael-schumacher-l-am-vazut-sper-ca-toti-sa-l-vedeti-in-curand-604995.html

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează