SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

Sebastian Vettel e indecis în privința viitorului său: „Poate o să conduc un monopost sau poate nu o voi face”

Sebastian Vettel la conferință de presă la Budapesta FOTO Guliver/GettyImages
Sebastian Vettel la conferință de presă la Budapesta FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 17 iulie 2020 17:51 / Actualizat vineri, 17 iulie 2020 18:01

Sebastian Vettel a spus că nu se grăbește se ia o decizie în ceea ce privește sezonul care urmează

Germanul în vârstă de 33 de ani va pleca de la Ferrari la finalul acestui sezon, dar încă nu știe ce va urma pentru el. „Poate o să conduc un monopost sau poate nu o voi face și după o pauză o să revin, e posibilă și varianta de a mă retrage și de a face altceva. Nu simt niciun fel de presiune pentru a lua o hotărâre în acest moment", a spus cvadruplul campion mondial. 

Cotidianul Bild a scris despre o viitoare colaborare a lui Vettel cu echipa Racing Point, însă germanul nu a confirmat această variantă. Până atunci, Vettel va pilota pentru Ferrari în acest weekend în Marele Premiu al Ungariei, a treia cursă a sezonului 2020 , calificările urmând a avea loc sâmbătă (16:00, Digi, Look), iar cursa duminică (16:00, Digi, Look).

Lewis Hamilton, din nou primul

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere desfăşurată vineri pe circuitul Hungaroring. Sextuplul campion mondial a reuşit cel mai rapid tur de circuit, devansându-i pe finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) şi pe mexicanul Sergio Perez (Racing Point).

Citește mai multe știri din Formula 1: 

FOTO » MP al Stiriei (Austria): Hamilton, victorie fără emoții, după ce piloții Ferrari s-au sabotat la start! Cum arată podiumul

S-a încheiat prima cursă a sezonului de Formula 1 » Bottas, triumfător în Austria! Hamilton, penalizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  18 Iulie 2020, 22:21

Vettel mai degraba Nu va mai conduce un monopost de formula 1!

tzusti2
tzusti2  •  17 Iulie 2020, 23:04

PROPUN CA SI PILOTII DE FORMULA UNU SA POARTE MASCA PE TIMPUL CURSELOR..LA FEL CA TOTI PROSTII CARE SUNT OBLIGATI SA LE POARTE LA MUNCA..PE STRADA ETC.. :)))) CE? EI NU TREBUIE SA PROTEJEZE PE CEILALTI ? :))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează