SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DECIZIE

Familia Schumacher se mută în Spania » Va locui în vila cu două piscine și heliport cumpărată de la Florentino Perez

Corinna Schumacher (stânga), emoționată, și fiica Gina-Maria, la o festivitate în care au primit un premiu în numele lui Schumi // FOTO: Imago Images
Corinna Schumacher (stânga), emoționată, și fiica Gina-Maria, la o festivitate în care au primit un premiu în numele lui Schumi // FOTO: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 30 iulie 2022 11:04 / Actualizat sambata, 30 iulie 2022 11:11

Familia lui Michael Schumacher, care păstrează în continuare misterul în privinţa sănătăţii septuplului campion mondial din Formula 1, va locui pe o proprietate din Insulele Baleare.

„Corinna Schumacher: noua sa viaţă la Mallorca”, titrează revista germană Bunte în ediţia sa de ieri, dezvăluind că soţia lui Michael a luat decizia de a-şi muta familia pe insula spaniolă, după ce a cumpărat un teren de 200 de hectare în apropierea vilei pe care o deţine din 2017

Zvonurile mutării la Mallorca a familiei Schumacher circulă deja de patru ani. Deşi apropiaţii fostului campion au dezminţit întotdeauna această intenţie, vecinii i-au văzut la faţa locului, iar primarul oraşului a confirmat, de asemenea, informaţia.

Lupta dusă în culise pentru blocarea „imaginii de un milion de lire” cu Michael Schumacher
ANCHETĂ
Lupta dusă în culise pentru blocarea „imaginii de un milion de lire” cu Michael Schumacher

Familia Schumacher se mută în Mallorca

Terenul de 200 de hectare va servi, în principal, ca ranch pentru cai. Corinna şi fiica sa, Gina-Maria, sunt, ambele, amatoare de călărie şi deţin propriile ranch-uri în Elveţia şi în statul american Texas. 

Familia Schumacher a plătit 2,8 milioane de euro pentru acest teren plin de migdali, dar pe care se află şi câteva case dărăpănate, după ce achitase anterior 32 de milioane de euro pentru uriaşa vilă de la Mallorca, pe care ar fi cumpărat-o de la Florentino Perez, preşedintele clubului Real Madrid. 

Vila Yasmin are două piscine, o grădină mare, un heliport, un dormitor separat pentru oaspeţi şi o vedere magnifică la Marea Mediterană.

Michael Schumacher, care a împlinit 53 de ani în ianuarie, nu a mai apărut în public după accidentul de schi pe care l-a suferit în 2013 la Meribel (Franţa). De atunci au circulat numeroase zvonuri legate de starea sănătăţii sale, dar familia fostului pilot a menținut în permanență tăcerea pe acest subiect.

Citește și: 

Decizie-șoc în Formula 1: multiplul campion mondial și-a anunțat retragerea!

Reacția lui Gigi Becali când a auzit că Dunajska Streda e Sepsi din Slovacia: „Da? Gata, n-am emoții! Voi spulbera tot ce ține de Orban”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  01 August 2022, 20:36

Important sa vie postasul cu penzia, o data pe luna. "O data pe luna?" - sari ofuscata de pe scaun fosta doamna Schumacher.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează