SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL CANADEI

FORMULA 1 // VIDEO Sebastian Vettel și-a pierdut cumpătul! Ce a făcut în fața mașinii lui Lewis Hamilton după ce a pierdut MP al Canadei

Sebastian Vettel // FOTO: twitter.com/F1
Sebastian Vettel // FOTO: twitter.com/F1

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 08:57

Lewis Hamilton, pilotul britanic al celor de la Mercedes, a câștigat Marele Premiu al Canadei, după o cursă controversată.

  • Context: În turul 48, Sebastian Vettel, aflat pe primul loc, a pierdut controlul mașinii și a ieșit în decor. Când a revenit, neamțul i-a tăiat calea lui Lewis Hamilton. Seb a primit o penalizare de 5 secunde și a pierdut cursa, deși a trecut primul linia de sosire.

La finalul cursei, Vettel a oferit faza zilei. Pilotul celor de la Ferrari nu a parcat mașina la locul indicat și a avut o reacție nervoasă.

Vettel s-a dus la boxe, în dreptul mașinii lui Lewis Hamilton și a mutat plăcuța cu numărul 1 din fața mașinii Mercedes și a pus-o acolo unde trebuia să fie monopostul lui. Iar în fața mașinii rivalului său a pus numărul 2.

 

 

Video cu incidentul dintre Vettel și Hamilton

„Unde naiba să mă duc? Aveam iarbă pe pneuri. Este vina lui că a luat-o pe acolo! Dacă decidea să se ducă pe interior, trecea de mine. Ne fură cursa”, a fost reacția lui Seb Vettel când a aflat că a primit o penalizare de 5 secunde.

 

Vezi și:

VIDEO Dramatism în Marele Premiu de Formula 1 al Canadei » Sebastian Vettel a trecut primul linia de sosire, dar a pierdut cursa: „Pe unde naiba era să mă duc?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fcsb_bv
fcsb_bv  •  10 Iunie 2019, 21:24

nu este prima manevra pe care o face Vettel de acest fel. era 100% convins ca Hamy o sa treaca de el si pe acolo era trasa ideala, asa ca ...restul e vrajeala....se vede clar ca se duce acolo. la viteza aia nu poti sa te duci decat pe exterior si nu pe interior cum spune el.

307361603349887
Dan Pastrama  •  10 Iunie 2019, 18:30

da asa e

dinamo_fan
dinamo_fan  •  10 Iunie 2019, 16:16

trebuia sa ia placuta cu numarul 1 si sa se urce cu ea pe podium iar apoi sa o ia acasa. manevra lui nesabuita putea sa produca un accident foarte usor. daca era Verstappen acolo sau inca multi altii era 100% contact. Noroc ca a fost Lewis maestru si l-a evitat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează