SPORTURI  »  FORMULA 1  »  BAHRAIN

Duelul continuă și în 2022! Max Verstappen i-a dat rapid replica lui Hamilton

Max Verstappen // Foto: Getty Images
Max Verstappen // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 17:49 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 17:51

Max Verstappen (24 de ani) a fost amuzat de afirmația lui Lewis Hamilton (37 de ani), care susține că Mercedes nu se poate lupta pentru victorii în startul sezonului 2022 din Formula 1. Olandezul i-a oferit o replică septuplului campion mondial.

Declarația britanicului a venit după ce Mercedes nu a strălucit în sesiunea de teste din Bahrain, unde va avea loc și primul grand-prix al sezonului. În replică, Max Verstappen a declarat că ar putea fi doar o strategie a lui Hamilton și că nu l-ar surprinde ca Mercedes să aibă performanțe foarte bune în cursa programată pe 20 martie. 

Fanii lui PSG, furioși după eliminarea din UCL » Ce le-au făcut lui Messi și Neymar
PSG
Fanii lui PSG, furioși după eliminarea din UCL » Ce le-au făcut lui Messi și Neymar

Max Verstappen, replică pentru Lewis Hamilton

„Întotdeauna este așa. Dacă cineva se descurcă bine sau e vorba de o echipă de la care toată lumea se așteaptă să fie la un nivel bun, mereu o să zică: «Oh, nu, cu siguranță nu suntem favoriți». Și apoi, o săptămână mai târziu, când lucrurile merg bine, dintr-o dată devine: «Oh, nu, am schimbat totul într-o săptămână. Nemaivăzut, o muncă incredibilă. Mulțumim tuturor oamenilor din fabrică!»”, a declarat Verstappen, potrivit Daily Mail.

Varianta olandezului este susținută și de pilotul Ferrari Carlos Sainz. „Tipic Mercedes, tipic George (n.r. Russell), îi entuziasmează pe ceilalți și apoi vin la prima cursă și aruncă în aer concurența. Dacă ar fi primul an în care fac asta poate i-aș crede, dar o fac de cinci sau șase ani și ne surprind mereu în prima cursă”, a declarat Sainz.

Citește și alte știri din Formula 1:

„Ambiția noastră e clară: trebuie să devenim campioni!” » 2022, anul în care Ferrari le detronează pe Mercedes și Red Bull?

Pompierii au intervenit pe Circuitul de la Sakhir » Monopostul Williams al lui Nicholas Latifi a luat foc și a explodat în timpul sesiunii de teste din Bahrain

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  13 Martie 2022, 19:09

Respect Max #1 ... LH44 se plange tot timpu', cam ca DP-u' in mamaLiga 1 ;)) Bineinteles, pastrand proportile ... Lewis e un pilot imens, pe cand DP e un antrenor bun pt. Romania sau China-divizia B :((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close