SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MONDEN

FOTO Flavio Briatore are o nouă iubită: are doar 20 de ani și e cu 49 de ani mai tânără decât el!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 16:52

Noua idilă a lui Flavio Briatore a stârnit multe controverse în Italia: fostul magnat din Formula 1 se iubește cu o studentă care are 20 de ani.

Italianul în vârstă de 69 de ani e cunoscut pentru relațiile sale. A fost căsătorit de două ori și a avut numeroase idile cu vedete și fotomodele, printre care Naomi Campbell și Heidi Klum.

Acum e împreună cu Benedetta Bosi, o tânără de doar 20 de ani, studentă și fotomodel.

Relația lui a fost criticată inclusiv de fostele lui iubite, Elisabetta Gregoraci fiind cea mai incisivă. Pe pagina ei de facebook, un prieten a încercat să-i obțină părerea despre noua iubită a fostului ei: „Nu e o problemă că e cu altcineva, ci vârsta. E un dezechilibru”. „Mai mult decât un dezechilibru, e îngrozitor. Mi-aș dori că Flavio să țină cont de asta, dar nu o va face. Cât timp am fost cu el am suportat multe”, a spus Elisabetta.

+6 FOTO

Benedetta Bosi a comentat și ea despre relația pe care o are cu Flavio. Întrebată "Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?", ea a răspuns: „Inteligența nu îmbătrânește niciodată. Bani au mulți, dar inteligență nu”.

În schimb, Flavio Briatore s-a limitat să nu recunoască relația: „Suntem doar prieteni. A fost acasă la mine într-o vacanță”.

Citește și: 

FOTO Caz șocant! Din gimnastă medaliată la Mondiale și Europene, Verona van de Leur a ajuns actriță porno: „Era o ofertă imposibil de refuzat”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
kamouniyak
kamouniyak  •  11 Noiembrie 2019, 21:16

Care-i problema?? Dar cand ele de la 12 ani la scoala isi fac "proiteni" de 15 e ok? Cand la 15 isi fac "iubiti" de 2o? Cand la 20 se marita cu cei de 30? Niciodata nu ramanem buni cei care sunt apropiati de varsta lor. Dupa ce mai vor, la 40 sa ne mai uitam tot la ele? Dupa ce au trecut pe la toti? Se intoarce roata fetelor, la 60 avem si noo dreptul sa ne luam fete tinerele. Macar daca n-am mai trai intr-o societate din asta matriarhat...totul e pe dos. Inainte fetele se pastrau,asta era de reapectat de catre barbat. Acum la ce sa ma uit? Cat e de feminista? Cat e de "eliberata sexual"? Cat de de "corporatista"?

bazinga
bazinga  •  11 Noiembrie 2019, 19:15

Dragoste pura,inocenta si adevarata!

2003018076485565
Felicia Bucur  •  06 Noiembrie 2019, 21:03

Si, replica "genială" a ei e, după părerea ta de autor al unui articol cu titlu penibil, că ea NU recunoaște că stă mai prost cu...inteligența decât el???? *** nu recunoaște "relația"... Păi, la dracu`, la vârsta lui nu se recunoaște nici când își vede reflexia în oglindă, ce pretenții sa mai ai!... Păcat de ea, părea fata "buna"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează