SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RECUPERARE

FOTO Imagini cu puternic impact emoțional » Mâinile lui Grosjean la două luni de la arsurile suferite în accidentul din Bahrain

Mâinile lui Romain Grosjean după scoaterea bandajelor +39   FOTO
Mâinile lui Romain Grosjean după scoaterea bandajelor

Articol de - Publicat marti, 12 ianuarie 2021 21:01 / Actualizat marti, 12 ianuarie 2021 23:28

Pilotul francez Romain Grosjean (34 de ani) a publicat pe rețelele de socializare două imagini de mare impact, care însă aduc o veste bună: recuperarea merge corect.

Romain Grosjean a fost implicat într-un accident terifiant în primul tur al Marelui Premiu din Bahrain, din noiembrie 2020. Monopostul său l-a agățat pe cel Alpha Tauri al lui Daniil Kvyat, iar francezul a ajuns cu Haas-ul în barierele de protecție. Mașina a irumpt însă în flăcări, s-a rupt în două, Grosjean rămânând în cockpit. A reușit să se extragă miraculos de acolo, a fost preluat de personalul medical, îngrijit și apoi transportat la un spital local. 

+35 FOTO

După ce a fost supus unui control riguros, care a revelat că nu există fracturi sau comoții, francezul a început lungul drum al recuperării în urma arsurilor suferite la ambele mâini. Stânga a fost mai afectată decât dreapta și ultima la care a reușit să renunțe la bandaj.

Romain Grosjean și-a ținut fanii la curent

În tot acest timp, el și-a ținut fanii la curent cu evoluția lucrurilor. Duminica trecută a anunțat că era prima zi cu mâna dreaptă descoperită. „Cât de bine mă simt. E ușor să uiți cum sunt corpurile noastre când funcționează bine! La noapte mă voi bandaja din nou, înaintea întâlnirii cu chirurgul meu care va evalua progresul făcut!”, a scris el. 

FOTO Imagini cu puternic impact emoțional » Mâinile lui Grosjean la două luni de la arsurile suferite în accidentul din Bahrain
Romain Grosjean și pisica sa, Petrus Foto Twitter Romain Grosjean

Luni a renunțat la bandaj și la mâna stângă, iar azi a oferit și o imagine a acesteia, cu urmele arsurilor încă extrem de vizibile. „Dat complet la o parte, Petrus e fericit”, a comentat, referindu-se la pisica sa. Pilotul francez, în vârstă de 34 de ani, a ieșit din Formula 1 la finalul sezonului trecut, după cinci ani petrecuți la Haas. 

Citește și alte știri din F1

Răsturnare de situație: sezonul 2021 începe în Bahrain! Două curse au fost amânate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
razar99
razar99  •  12 Ianuarie 2021, 23:16

Deci am vazut bine, cainele e de fapt pisica. Al draq google translate.

dobrin
dobrin  •  12 Ianuarie 2021, 22:55

Bine ca nu exista Marele Premiu al Romaniei, ca sigur lua nosocomiala.

suprastark
suprastark  •  12 Ianuarie 2021, 22:45

Sanatate multa! Nu stiu ce e cu legenda aia la poza. "Romain Grosjean și câinele său, Petrus Foto Twitter Romain Grosjean". Cainele lui s-a transformat in pisica?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează