SPORTURI  »  FORMULA 1  »  PILOȚI

Un fost campion mondial din Formula 1 nu crede în retragerea lui Hamilon: „Asta cred că se va întâmpla!”

Lewis Hamilton
Lewis Hamilton

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 11:31 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 12:54

Jenson Button (42 ani), campionul mondial din 2009, este încrezător că fostul său coechipier de la McLaren, Lewis Hamilton (37 ani), va continua să concureze în Formula 1 și în 2022.

Chiar dacă Hamilton nu a oferit încă un răspuns clar în privința viitorului său, nu toată lumea ia în calcul scenariul unei retrageri a septuplului campion mondial.

Jenson Button crede că Lewis Hamilton va continua în F1

Deși foarte multă lume este în continuare îngrijorată că pilotul de la Mercedes se va retrage, Jenson Button, fostul campion mondial din 2009, este optimist că Hamilton va pilota și în 2022, urmărind să-și ia revanșa și să ajungă la 8 titluri de campion mondial, record absolut în istoria competiţiei.

„Chiar îmi doresc ca Lewis să continue și cred că o va face. Va câștiga al optulea titlu și va deveni cel mai titrat pilot din istorie. Asta cred că se va întâmpla”, a declarat Jenson Button miercuri pentru „Good Morning Britain”.

Tăcere din partea lui Lewis Hamilton » Ce a încercat să facă noul președinte FIA
FIA
Tăcere din partea lui Lewis Hamilton » Ce a încercat să facă noul președinte FIA

Viitor incert în Formula 1 pentru Lewis Hamilton

Hamilton a preferat să nu facă nicio declarație publică după controversatul final al sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, acolo unde Max Verstappen a câștigat titlul mondial în ultimul tur, după de Michael Masi, directorul de cursă al FIA, a luat decizia de a trimite la boxe Safety Car-ul, lăsându-i astfel pe piloți să se dueleze în ultimul tur al Grand Prix-ului din Abu Dhabi. 

Hamilton, vădit afectat, i-a transmis atunci inginerului său de cursă, lui Peter Bonnington, că finalul a fost „manipulat”, la care a primit un răspuns pe același ton: „Am rămas fără cuvinte, Lewis!”

După acel moment, Lewis Hamilton nu a mai postat absolut nimic pe conturile sale de socializare, acolo unde obișnuia să fie foarte activ. Mai mult decât atât, seful celor de la Mercedes, Toto Wolff, a spus că septuplul campion mondial a fost deziluzionat de modul în care s-au desfășurat evenimentele. 

Atunci, Wolff nu a dat vreun verdict în ceea ce privește viitorul pilotului său, lăsând să se înțeleagă că e posibil ca britanicul să se retragă.

Sezonul de Formula 1 din 2022 va debuta pe 20 martie, cu Marele Premiu al Bahrainului.

7 titluri de campion mondial, 103 victorii și 103 pole position-urisunt cifrele impresionante ale lui Lewis Hamilton în Formula 1, în cele 288 de curse la care a luat startul până acum

Citește și alte articole despre Formula 1:

Lewis Hamilton nu se retrage » Indiciul care îl dă de gol pe britanic

Inginerul român de la Mercedes se destăinuie Gazetei: „Așa a început povestea mea în Formula 1. Abia așteptăm sezonul 2022, Hamilton se va dezlănțui!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close