SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

Lewis Hamilton nu se retrage » Indiciul care îl dă de gol pe britanic

Lewis Hamilton nu se retrage » Indiciul care îl dă de gol pe britanic (foto: Guliver/Getty Images)
Lewis Hamilton nu se retrage » Indiciul care îl dă de gol pe britanic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 ianuarie 2022 10:30 / Actualizat miercuri, 05 ianuarie 2022 11:20

Septuplul campion mondial, britanicul Lewis Hamilton (36 ani), va continua cel mai probabil în Formula 1 și din 2022, indiciul fiind dat chiar de echipa sa.

După ce Max Verstappen (24 ani) l-a depășit și se îndrepta spre victoria care avea să-i aducă primul titlu din carieră, Lewis Hamilton și-a exprimat nemulțumirea chiar prin radio, transmițându-i inginerului său de cursă, Peter Bonnington, că deznodământul cursei de la Abu Dhabi a fost „manipulat”, făcând aluzie la favorizarea lui Verstappen de către Michael Masi, directorul de cursă din F1.

La mai bine de trei săptămâni după „finala” din Emiratele Arabe Unite, pilotul de la Mercedes încă nu a postat nimic pe conturile sale de socializare, acolo unde obișnuia să fie foarte activ.

Nici Toto Wolff, șeful de la Mercedes, nu a venit cu un răspuns prompt în ceea ce privește viitorul lui Hamilton. Austriacul de la cârma echipei germane a explicat în mai multe rânduri cât de dezamăgit este Lewis de modul în care a pierdut șansa de a deveni campion mondial pentru a opta oară. Oficialul a lăsat atunci de înțeles că o eventuală retragere nu ar fi un scenariu imposibil.

Lewis Hamilton nu se retrage! Indiciul oferit de echipa Mercedes

Cu toate acestea, Mercedes a oferit un indiciu chiar pe pagina de Twitter a echipei, sugerând că Lewis Hamilton este pregătit pentru a-și lua revanșa în sezonul 2022, așa cum toți membrii echipei își doresc.

„Adversitatea îi face pe unii să cedeze, iar pe alții să doboare recorduri”, a fost mesajul postat pe Twitter de Mercedes, alături de o poză cu Lewis Hamilton.

Sezonul de Formula 1 din 2022 va debuta pe 20 martie cu Marele Premiu al Bahrainului și se va încheia mult mai repede decât în anii precedenți, pe 20 noiembrie, cu obișnuitul Mare Premiu de la Abu Dhabi, asta pentru a evita suprapunerea cu Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Citește și alte articole despre Formula 1:

Latifi mărturisește prin ce a trecut după accidentul provocat în finalul cursei de la Abu Dhabi: „Ură, abuzuri și amenințări cu moartea”

Max Verstappen nu crede în scenariul retragerii lui Hamilton: „Nu văd vreun motiv. Poate câștiga al 8-lea său titlu în 2022”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează