SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DOCUMENTAR

Serialul „Formula 1: Drive To Survive” revine » Când va putea fi urmărit al 4-lea sezon + Supărarea lui Verstappen

Duelul aprig dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen va fi prezentat în detaliu în sezonul 4 al „Drive To Survive” // foto: Guliver/gettyimages
Duelul aprig dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen va fi prezentat în detaliu în sezonul 4 al „Drive To Survive” // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 12:20 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 13:16

Sezonul 4 din „Formula 1: Drive To Survive”, documentarul companiei Netflix care prezintă dedesubturile celui mai popular sport cu motor din lume, va fi lansat pe 11 martie.

Al 4-lea sezon din „Formula 1: Drive To Survive”, serialul-documentar Netflix, denumit „Formula 1: Viața în viteza a 8-a” în România, are o dată oficială de lansare.

Inginerul român de la Mercedes se destăinuie Gazetei: „Așa a început povestea mea în Formula 1. Abia așteptăm sezonul 2022, Hamilton se va dezlănțui!”
INTERVIU
Inginerul român de la Mercedes se destăinuie Gazetei: „Așa a început povestea mea în Formula 1. Abia așteptăm sezonul 2022, Hamilton se va dezlănțui!”

11 martie, data lansării sezonului 4 din „Formula 1: Drive To Survive”

Acesta va putea fi urmărit începând cu 11 martie pe platforma Netflix, cu nouă zile înainte de prima cursă din sezonul 2022.

Sezonul 4 se concentrează asupra sezonului 2021 din Formula 1, unul extrem de palpitant, la finalul căruia Max Verstappen a devenit în premieră campion la piloți, iar Mercedes la constructori pentru a 8-a oară consecutiv.

Documentarul, al cărui prim sezon a fost lansat în 2019, prezintă scene, interviuri și discuții la care publicul nu a avut acces pe parcursul sezonului.

„Formula 1: Drive To Survive” s-a bucurat de o popularitate uriașă și i-a adus competiției gestionate de Federația Internațională de Automobilism o mulțime de fani noi.

Sezonul 4, fără Max Verstappen 

Max Verstappen, campionul din 2021, a anunțat încă din octombrie că nu va lua parte la noul sezon din „Drive To Survive”. Adică nu le-a oferit producătorilor Netflix interviuri exclusive, parte în parte. 

„Au creat rivalități care nu există în realitate. Am decis să nu particip și nu le-am mai acordat interviuri. Nu sunt genul de persoană dramatică, vreau ca lucrurile reale să fie arătate. Ei te vor poziționa mereu într-un fel în care să pari necugetat sau... oricum e nevoie ca să te încadrezi în poveste. Nu mi-a plăcut asta. Prefer un interviu 1 la 1 cu persoana care vrea să mă cunoască”, a transmis pilotul Red Bull.

Mai multe știri din Formula 1: 

Fabrică de peste 200 de milioane de euro, transferuri de 5 stele în echipa tehnică și pilot cu 4 titluri mondiale pe circuit » Aston Martin se ia „la trântă” cu giganții din Formula 1

Carlos Sainz, despre mașina cu care Ferrari vrea să devină campioană în 2022: „Inovează la maximum”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează