SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Lewis Hamilton, despre zvonurile în legătură cu viitorul său la Mercedes: „Sunt un luptător!”

Articol de - Publicat miercuri, 15 martie 2023 18:51 / Actualizat miercuri, 15 martie 2023 19:08

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial în Formula 1, se află în ultimul său an de contract cu Mercedes-AMG Petronas, prelungit pentru încă 2 ani în 2021.

În pauza de iarnă au apărut primele discuții cu privire la extinderea colaborării dintre britanic și echipa din Brackley. La momentul respectiv, Toto Wolff, directorul Mercedes, era „absolut încrezător” că Hamilton va semna un nou contract.

Cele mai tari glume după City - Leipzig 7-0 » Messi „i-a scris” lui Pep pe WhatsApp, Haaland „a împrumutat” discursul lui Dan Petrescu
MANCHESTER CITY - LEIPZIG 7-0
Cele mai tari glume după City - Leipzig 7-0 » Messi „i-a scris” lui Pep pe WhatsApp, Haaland „a împrumutat” discursul lui Dan Petrescu

Începutul sub așteptări din noul sezon a generat zvonuri cu privire la viitorul lui Lewis Hamilton.

În urma Marelui Premiu din Bahrain, câștigat de Max Verstappen, Mercedes ocupă locul 3 în clasamentul constructorilor, cu 16 puncte strânse.

În ciuda debutului slab, septuplul campion mondial e hotărât să rămână alături de team-ul german:

„Mercedes m-a susținut de când aveam 13 ani. Încă sunt aici, deși anul trecut a fost greu. Indiferent dacă sezonul acesta va fi dificil sau nu, eu tot voi fi aici.

Sunt un luptător și lupt împreună cu echipa. Îmi place provocarea, îmi place să caut soluții. Cred în continuare că pot conduce așa cum alții nu reușesc. Iubesc lucrul acesta.”.

Hamilton a comentat și stadiul în care au ajuns discuțiile despre un nou contract:

„Nu este presiune. Mereu m-am simțit foarte, foarte relaxat. Nu simt nevoia să rezolv exact acum situația. Va fi gata când vom fi pregătiți. Am o relație foarte bună cu Toto (n.r. - Wolff) și Mercedes. Mereu ne susținem reciproc și sunt entuziasmat în legătură cu viitorul nostru.”.

Unul dintre cele mai mari nume din istoria „Marelui Circ”, Lewis Hamilton deține numeroase recorduri în Formula 1, printre care:

  • cele mai multe curse câștigate: 103
  •  cele mai multe pole-position-uri: 103
  •  cele mai multe podiumuri: 191

Aproape de o bornă istorică: 8 titluri mondiale

În 2021, britanicul a fost la un pas să îl depășească pe Michael Schumacher la numărul de campionate câștigate. „Finala” de la Abu Dhabi (n.r. - ultima cursă a sezonului 2021) a pornit cu Lewis Hamilton și Max Verstappen la egalitate de puncte. În cele din urmă, olandezul a văzut primul steagul în carouri și a devenit campion mondial.

CITEȘTE ȘI: 

WOW! Pilotul Mercedes aruncă prosopul după prima cursă din sezon: „Gata, titlul e al lor”

Soția româncă a moștenitorului Ferrari a făcut furori la prima cursă de Formula 1! Cum au surprins-o fotoreporterii in Bahrain

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează