SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DOMINAȚIE

Lewis Hamilton recunoaște că dominația sa din Formula 1 e plictisitoare: „Nu e deloc distractiv” + cum reacționa când Schumacher era în aceeași situație

Lewis Hamilton are cinci victorii în acest sezon. foto: Guliver/Getty Images
Lewis Hamilton are cinci victorii în acest sezon. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 07:10 / Actualizat miercuri, 02 septembrie 2020 08:52

Lewis Hamilton (35 de ani), sextuplu campion mondial în Formula 1, domină cu autoritate și noul sezon din „Marele Circ”.

Pilotul britanic al lui Mercedes s-a impus în cinci dintre cele șapte curse ale sezonului și s-a instalat confortabil în clasamentul general. Hamilton are 157 de puncte, cu 47 mai multe decât urmăritorul Max Verstappen.

Imediat după victoria reușită la Spa-Francorchamps, Hamilton a vorbit despre dominația instaurată în Formula 1, recunoscând că fanii sunt plictisiți să vadă un singur pilot câștigând cu atâta lejeritate majoritatea grand-prix-urilor. Lewis a făcut o comparație cu prima parte a anilor 2000, când peisajul Formulei 1 era dominat de Michael Schumacher și Ferrari.

Hamilton: „Mă trezeam, priveam startul, apoi mă culcam”

„Eram adolescent. Mă trezeam, priveam startul, apoi mă culcam și mă trezeam iarăși ca să văd finalul. Dacă aș fi din nou copil, acum aș face la fel. M-aș uita doar la un rezumat, în afară de situația în care un prieten mi-ar spune că a fost o cursă senzațională.

Sunt convins că pentru privitori nu e deloc distractiv, dar când ești în focul competiției lucrurile sunt un pic diferite. Cu siguranță, însă, mi-aș dori să avem parte de o veritabilă întrecere. În trecut, s-a întâmplat mai des asta”, a mărturisit britanicul, potrivit autoweek.com.

5 pole-position-uria adunat Hamilton în actualul sezon. Per total, are 93 de plecări de prima poziție a grilei, fiind lider all-time la acest capitol

VIDEO Tăriceanu, dezvăluiri despre afacerea cu Bernie Ecclestone și Ion Țiriac: „Și statului ce îi iese?”

Citește și alte știri din Formula 1:

Hamilton, imperial! » Britanicul continuă dominația cu o cursă impecabilă la Spa

VIDEO Formula 1 în România? Dezvăluiri de la întâlnirea Tăriceanu - Țiriac - Ecclestone: „Și noi, statul român?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează