SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP MONACO

Lewis Hamilton riscă să fie suspendat, dacă nu renunță la toate bijuteriile

Lewis Hamilton/ foto Imago Images
Lewis Hamilton/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 18:48 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 19:14

Lewis Hamilton (37 de ani), pilotul de la Mercedes, ar putea fi exclus de la Marele Premiu din Monaco, de pe 29 mai, dacă nu își va scoate toate piercing-urile.

Potrivit The Sun, pilotul britanic a primit păsuire pentru două curse, cea de la Miami, de pe 8 mai, și cea din Barcelona, de pe 22 mai. Conform noilor reguli din Formula 1, piloții nu au voie să poarte bijuterii în monoposturi, în timpul curselor.

Hamilton ar putea fi exclus de la Marele Premiu din Monaco

Potrivit lui Ted Kravitz, jurnalist britanic specializat în sporturile cu motor, conflictul dintre Hamilton și conducerea din Formula 1 ar putea avea consecințe grave pentru pilotul de la Mercedes.

„Și-a scos cerceii, dar nu și-a putut scoate piercieng-urile din nas. Pentru a face acest lucru, are nevoie de o operație minoră. Acum, Hamilton spune că nu va face acest lucru. Nu vrea, deoarece consideră că cei de la FIA nu ar trebui să facă aceste lucruri. Se pare că războiul dintre Hamilton și conducerea Formula 1 va continua.

Este o furtună acolo. Hamilton spune că nu îl deranjează amenzile, însă de datat aceasta cred că ar putea fi sancționat mai grav”, a spus Ted Kravitz, citat de The Sun.

Lewis Hamilton, protest împotriva interzicerii bijuteriilor la cursele de Formula 1

Hamilton a apărut la conferința de presă premergătoarea cursei din Miami purtând numeroase bijuterii, ca protest împotriva conducerii Formula 1, care a interzis piloților purtarea accesoriilor în mașini, în timpul curselor.

„Cred că am făcut progrese foarte mari ca sport. Acesta este un lucru atât de mic. Sunt în acest sport de 16 ani și port bijuterii încă de atunci. În mașină port doar cerceii și inelul de la nas, pe care nici măcar nu mi-l pot scoate. Dacă nu mă lasă să concurez, atunci așa să fie", a declarat Hamilton, potrivit BBC.com.

Lewis Hamilton riscă să fie suspendat, dacă nu renunță la toate bijuteriile
Lewis Hamilton/ foto Guliver/GettyImages

Citește și:

Lewis Hamilton a explicat discuția aprinsă avută cu cei de la boxe în timpul cursei de la Miami: „E treaba lor, nu a mea!”

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Miami » Leclerc, doar pe locul 2

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  14 Mai 2022, 15:14

Nu sunt adeptul unor astfel de podoabe. Dar le respect preferintele celor din jurul meu de a le purta daca doresc. Chiar nu vad cu ce incomodeaza podoabele si nimicurile unuia sau altuia intr-o cursa auto. Acela este singur in acel monopost cu un volan in mana. Daca asa crede respectivul ca este mai frumos si mai aspectuos, sa-l lase in pace. Normal acum, sa pastram aceasta regula ar trebui sa nu existe nici-un spectator cu astfel de podoabe. Mergand mai departe nici-o persoana de sex feminin sa fie in tribune cu cercei sau alte podoabe absolut nicaieri. Stiti la ce ma refer. A inebunit lumea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close