SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DEZVĂLUIRI

Max Verstappen e în vacanță » Un coechipier îl dă de gol: „Vrea să câștige tot!"

Max Verstappen și Kelly Piquet în vacanță Foto Instagram +4   FOTO
Max Verstappen și Kelly Piquet în vacanță Foto Instagram

Articol de - Publicat sambata, 19 august 2023 22:09 / Actualizat sambata, 19 august 2023 22:14

Max Verstappen este în pauză până la reluarea curselor din acest sezon, el petrecând timp cu iubita sa, Kelly Piquet, în insulele mediteraneene. Între timp, un coleg din echipa de sim-racing descrie pasiunile dublului campion mondial pentru jocurile video

Într-un sezon pe care îl domină masiv, cu 10 victorii din 12 curse disputate, Max Verstappen savurează acum o bucată de vacanță, înainte de a reveni pe pistă la capătul celor 4 săptămâni de pauză de vară din Campionatul Mondial.

Următorul Mare Premiu inclus în calendarul lui 2023 este cel al Olandei, în weekendul 25-27 august, pe circuitul Zandvoort.

Max Verstappen, relaxare alături de iubită

Olandezul în vârstă de 25 de ani și iubita sa, Kelly Piquet, 34 de ani, au publicat pe rețelele sociale imagini în care se relaxează petrecând timp întâi în Corsica, apoi în Sardinia. 

Alături de ei se află și fetița lui Kelly, Penelope, de 4 ani, fruct al relației pe care fiica triplului campion mondial în F1 Nelson Piquet a avut-o cu un alt pilot, Daniil Kvyat.

Max și Kelly, care este model, blogger și specialist în relații publice, sunt împreună din ianuarie 2021.

15 victoriiîntr-un sezon este recordul stabilit chiar de Max Verstappen și pe care acesta îl poate îmbunătăți

Max Verstappen, un fanatic al jocurilor

Între timp, un coleg al lui Verstappen din echipa de sim racing Team Redline, Gianni Vecchio, spune că olandezul pune pasiune nu doar pe pistă, ci în absolut tot ce face.

„Nu concurăm doar pe simulator. Jucăm de multe ori FIFA împreună, de asemenea Call of Duty sau jocuri precum Among Us. Între noi s-a dezvoltat o prietenie pentru că avem multe interese comune", a spus Vecchio într-un interviu pentru Motorsport.

„Max vrea să fie cel mai bun în tot ce face", a punctat el. Vecchio, originar din Ingolstadt (Germania), a fost interesat de jocurile video cu curse de când era mic. Se află în aceeași echipă cu Max Verstappen de cinci ani și îl consideră pe dublul campion mondial un adevărat mentor.

„Este vorba despre a avea pe cineva care să te împingă. Dacă Max te vede că depui efort, că vrei ca echipa să progreseze și că ai aceleași obiective ca el, și anume să câștigi tot, atunci este cea mai bună persoană pe care o poți întâlni", spune Vecchio pentru aceeași sursă.

El dă foarte mult. Este incredibil să ai lângă tine pe cineva care să te stimuleze, să-ți dea ponturi și să-ți fie mentor", a conchis Gianni Vecchio.

Citește și alte știri de Formula 1

Felipe Massa dă în judecată F1 și FIA pentru titlul pierdut în 2008 » „Au știut și nu au făcut nimic”, reclamă brazilianul
ACȚIUNE
Felipe Massa dă în judecată F1 și FIA pentru titlul pierdut în 2008 » „Au știut și nu au făcut nimic”, reclamă brazilianul
Șeful de la Ferrari despre Lewis Hamilton: „Vorbim la fiecare cursă” » Cum îl caracterizează pe Charles Leclerc
DEZVĂLUIRI
Șeful de la Ferrari despre Lewis Hamilton: „Vorbim la fiecare cursă” » Cum îl caracterizează pe Charles Leclerc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează