SPORTURI  »  FORMULA 1  »  SALARII

Max Verstappen nu vrea să audă de o micșorare salarială pentru piloții din Formula 1: „Nu e corect, noi ne riscăm viața în acest sport”

Max Verstappen, campionul mondial en-titre din Formula 1
Foto: Imago
Max Verstappen, campionul mondial en-titre din Formula 1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2022 19:59 / Actualizat vineri, 10 iunie 2022 20:30

Max Verstappen (24 de ani, Red Bull Racing), campionul mondial en-titre, este total împotriva planului gândit de șefii Formulei 1 în privința salariilor piloților. Oficialii celui mai îndrăgit sport cu motor își doresc introducerea unei limite de buget, astfel încât „actorii” principali din F1 să nu mai încaseze sume uriașe din partea echipelor.

Olandezul a scos în evidență riscurile pe care le prezintă Formula 1 cursă de cursă pentru piloți, motiv pentru care salariile mari sunt perfect justificate.

FIFA a luat decizia » A închis cazul: Ecuador merge la Mondial!
CM 2022
FIFA a luat decizia » A închis cazul: Ecuador merge la Mondial!

Max Verstappen, revoltat: „Noi ne riscăm viața în acest sport”

„Din punctul meu de vedere, o astfel de decizie este complet greșită. De ce? Pentru că Formula 1 este un sport din ce în ce mai popular. Atât organizatorii, cât și echipele fac din ce în ce mai mulți bani. Așadar, de ce ai limita salariile piloților? Noi suntem cei care facem spectacol pe circuit, noi suntem cei care ne riscăm viața în acest sport. Ar fi total greșit.

În plus, foarte mulți dintre juniorii din motorsport se bazează pe sponsori care le asigură liniștea financiară pentru a face performanță. Dacă introducem limita de buget, e posibil ca investițiile să nu fie returnate, ceea ce ar duce la probleme serioase pentru tinerii care vor să ajungă în Formula 1”, a declarat Max Verstappen pentru Sky Sports.

Formula 1, clasamentul general al piloților 

Max Verstappen nu vrea să audă de o micșorare salarială pentru piloții din Formula 1: „Nu e corect, noi ne riscăm viața în acest sport”
FOTO: Sofascore.ro

Următoarea cursă va avea loc la Baku, duminică, 12 iunie, de la ora 14:00.

Citește și alte știri despre Formula 1:

Ralf Schumacher îl pune la punct pe Leclerc: „Să tacă, a greșit mai mult decât a făcut-o echipa!”

VIDEO Scandal conjugal în Formula 1 » Imaginile care au dat naștere speculațiilor: câștigătorul de la Monaco, acuzat că și-a înșelat nevasta după cursă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  11 Iunie 2022, 15:02

Pspagalii ăștia doi de la digi care comenteaza F1 sunt total pe langa, au fost doua grafice identice cu ce au folosit leclerc si verstapen pana acum dar ei nici macar asta nu au observat plus ca nu prea le iese nimic din ce preconizează. Miki Alexandrescu era piesa pe langa ei, astia doi împreună nu ii ajung nici pana la glezna stânga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează