SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Mercedes, mesaj pentru fani după debutul ratat din 2023: „Nu există gloanțe de argint în Formula 1”

Marele Premiu din Bahrain a scos la iveală și problemele unor nume ca Mercedes-AMG Petronas, Scuderia Ferrari sau McLaren. Prin urmare, cei de la Mercedes au postat o scrisoare adresată fanilor.
Marele Premiu din Bahrain a scos la iveală și problemele unor nume ca Mercedes-AMG Petronas, Scuderia Ferrari sau McLaren. Prin urmare, cei de la Mercedes au postat o scrisoare adresată fanilor.

Articol de - Publicat duminica, 12 martie 2023 17:05 / Actualizat duminica, 12 martie 2023 17:26

Prima cursă a anului a avut loc la Sakhir, unde Red Bull a reușit un weekend ideal: campionul en-titre Max Verstappen, plecat din pole-position, a câștigat, în timp ce colegul Sergio Perez a terminat pe locul al doilea. Fernando Alonso a completat podiumul, după o performanță de excepție.

Marele Premiu din Bahrain a scos la iveală și problemele unor nume ca Mercedes-AMG Petronas, Scuderia Ferrari sau McLaren. Prin urmare, cei de la Mercedes au postat o scrisoare adresată fanilor.

Mercedes, mesaj pentru fani după debutul ratat din 2023

„Bahrain a durut. Ne-a durut pe noi toți, cei care începem fiecare sezon cu gândul la titlul mondial. A fost greu pentru întreaga echipă, după ce s-a investit atâta muncă într-o mașină care nu ne-a atins așteptările. Știm că vă doare și pe voi. Pasiunea și susținerea voastră sunt importante și știm că simțim aceeași durere. Înterbările sunt: ce putem să facem și ce vom face?

În primul rând, nu ne vom panica și nu vom lua decizii pripite. În Formula 1, oamenii sunt rapizi în a arăta cu degetul și a căuta un țap ispășitor. Dar știți că putem mai mult. În interiorul echipei, vorbim despre curajul de a da greș și puterea de a vedea eșecurile ca oportunități.

Lucrăm urgent, dar calm, la un plan de revenire. Ne concentrăm pe ce trebuie să facem pe termen scurt, mediu și lung pentru succes. Avem niște upgrade-uri în lucru, dar, momentan, nu ne sunt de ajutor. În Formula 1 nu există gloanțe de Argint.

În al doilea rând, vom ține capul sus și vom merge pe acest drum pas cu pas, împreună. Noi suntem Mercedes. Avem standarde și nimeni nu se sperie când ne uităm la muntele pe care îl avem de urcat. Nu va fi ușor - dar ce valoare au lucrurile ușoare? Astea sunt vremurile în care caracterul se dezvoltă și echipa devine mai puternică, găsind problemele și rezolvându-le. 

Suntem împreună la bine și la greu - de la Toto, Lewis și George, până la fiecare femeie și bărbat din fabricile de la Brackley și Briwworth. Iubim această provocare”.

Mercedes îndeamnă fanii la calm

Prin comunicat, Mercedes îi invită pe fani să fie alături de echipă și să ia parte la discuții în online, cu accent pe respect și fără toleranță pentru comportament nepotrivit:

„Facem apel și către voi. Ajutați-ne să revenim sus. Există moduri bune și rele de a exprima o părere, indiferent că e vorba de susținere sau critică. Vrem o comunitate online care să fie un loc sigur, cu dezbateri sănătoase, în care oamenii sunt tratați și îi tratează pe ceilalți cu respect, chiar dacă sunt membri ai echipei, fani Mercedes sau rivali. 

Avem toleranță zero pentru discriminare, abuz sau agresivitate de orice fel. Vom acționa corespunzător pentru fiecare comentariu sau postare care nu respectă regulile noastre.

Deja muncim mult pentru a schimba mersul sezonului 2023. Recuperarea a început imediat după cursă (n.r. - Bahrain) și fiecare dintre noi e implicat.

Sunteți gata să vă alăturați luptei? Dacă da, atunci hai să o facem.”.

Mercedes ocupă locul 3 în clasamentul constructorilor, cu 16 puncte adunate în cursa de la Bahrain. La piloți, Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial, e pe locul 5, în timp ce George Russell ocupă locul 7.

5 victoriiare Lewis Hamilton în Bahrain. Britanicul a câștigat în 2014, 2015, 2019, 2020 și 2021. El deține recordul pentru cele mai multe victorii pe acest circuit

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Acuzații incredibile în NBA » Un fost luptător din UFC îl acuză pe LeBron James că folosește EPO: „Lucrăm cu aceeași persoană”

Sorana Cîrstea, în turul 3 la Indian Wells » Madison Keys a abandonat după primul set

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează