SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACTUALITATE

Omul care a lucrat cu Michael Schumacher e sigur: „Niciun om în istorie nu a primit îngrijiri ca el”

Michael Schumacher // FOTO: Guliver/GettyImages +35   FOTO
Michael Schumacher // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 15:32 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 19:05

Nicholas Fry, cel care în 2010 era șef la Mercedes când Michael Schumacher semna cu echipa germană, a vorbit despre fostul mare pilot.

  • Pe 29 decembrie 2013, în urmă 10 ani, fostul mare pilot Michael Schumacher a suferit un grav accident în timp ce se afla la schi. De atunci, familia l-a ținut departe de viața publică și nu au apărut informații despre starea lui. 

Într-un interviu citat de Marca, Nicholas Fry spune că, deși nu l-a văzut pe septuplul campion mondial, e sigur că aceasta are parte de cea mai bună îngrijire medicală care există.

„Niciun om în istorie nu a primit îngrijiri ca Michael Schumacher”

„Nimeni, niciodată, nu a primit îngrijirile medicale pe care le primește Schumacher. Nu am aflat nimic despre starea lui, așa că nu pot confirma sau infirma informațiile apărute. 

Dar știu că Michael are cea mai bună echipă de medici din lume și sunt 100% sigur că în toată istoria nimeni nu a primit tratamentul de care are el parte. Familia lui are resursele necesare pentru asta”, a spus Fry.

„Schumacher poate sta la masă” 

Recent, Johnny Herbert, fost coechipier cu Michael Schumacher la Benetton, a aflat că ar fi capabil să stea la masă. 

„Am auzit de la oameni din Formula 1 că este capabil să stea la masă. Dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot citi decât printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie. Ai lui au păstrat totul foarte privat și secret. Fanii și noi toți am dori să știm că lucrurile merg spre bine”, a spus Herbert.

+31 FOTO

Michael Schumacher, de 7 ori campion mondial de Formula 1

Schumi este considerat de mulți a fi cel mai mare pilot din istorie. A concurat timp de 21 de ani, cu 4 sezoane de pauză, între 2006 și 2010. A debutat în 1991, în Marele Premiu al Belgiei, și s-a oprit în 2012, în Brazilia.

Prima victorie a obținut-o tot în Belgia, la doar un an de la debut. Au urmat alte 90, 7 titluri de cel mai bun pilot din lume, 155 de podiumuri și 68 de plecări de pe prima grilă de start. Schumacher a început la Jordan, a continuat la Benetton și a cunoscut măreția la Ferrari.

Neamțul are în CV distincții impresionante. În aprilie 2002, datorită contribuțiilor aduse sportului și datorită implicării active în colectarea de fonduri pentru copiii nevoiași, a fost numit Campion UNESCO al sportului, intrând într-o galerie selectă de 9 persoane, printre care se mai numără Sergey Bubka, Justine Henin sau brazilianul Pele.

Citește și:

Sumă uriașă pentru pantofii de campion ai lui Michael Jordan » Se așteaptă o licitație de 10 milioane de dolari!

Deși a fost eliminată în primul tur la Australian Open, Sorana Cîrstea a urcat în clasamentul WTA » Tenismena română e aproape de cea mai bună clasare a carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează