SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ANUNȚ

Mick Schumacher, în Formula 1 începând cu 2021! Cu ce echipă a semnat: „Mereu am crezut că îmi voi realiza visul”

Mick Schumacher // foto: Instagram +9   FOTO
Mick Schumacher // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 10:24 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 10:42

Mick Schumacher (21 de ani), fiul legendarului pilot Michael Schumacher, va participa în Formula 1 începând cu sezonul 2021!

Potrivit formula1.com, Mick a semnat un contract pe mai mulți ani cu Haas Team. În prezent, Schumacher concurează în Formula 2, unde este lider în ierarhia curselor, având un avans de 14 puncte față de Callum Ilott.

Mick Schumacher, în Formula 1 din 2021

„Sunt foarte fericit să confirm că Mick Schumacher va face parte din echipa noastră sezonul viitor. Sunt nerăbdător să îl primim în echipă”, a declarat Guenther Steiner, directorul Haas Team, conform sursei citate.

„Ideea de a participa în Formula 1 anul viitor mă face să fiu incredibil de fericit. Nu mai am cuvinte. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Haas F1 Team, Scuderia Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru că au avut încredere în mine. De asemenea, vreau să-mi declar iubirea față de părinții mei - știu că le datorez totul. Mereu am crezut că îmi voi realiza visul de a ajunge în Formula 1”, a declarat Mick, entuziasmat.

Mick va fi al treilea membru al familiei Schumacher care va concura în Formula 1, după unchiul Ralf (fratele lui Michael), care a participat în 180 de curse între 1997 și 2007, și tatăl său, Michael, de 7 ori campion mondial și cu 91 de curse câștigate în carieră - locul 2 all-time, după Lewis Hamilton, cu 95.

Haas Team, noua echipă a lui Mick Schumacher

  • Piloți actuali: Romain Grosjean (34 de ani, locul 18/21), Kevin Magnussen (28 de ani, locul 19/21) 
  • Monopost: VF-20, motor Ferrari 065 
  • Loc în clasament (sezonul 2020): 9/10, cu 3 puncte
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+5 FOTO

Citește mai multe știri din Formula 1:

Fostul pilot Doru Sechelariu face o reconstituire șocantă a accidentului lui Romain Grosjean: „Putea să-i reteze capul. Unul la un milion scapă cu viață” + amintiri din padoc cu Grosjean

Lewis Hamilton, victorie la Bahrain, într-un Mare Premiu marcat de un incident grav: mașina lui Romain Grosjean a luat foc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  02 Decembrie 2020, 16:00
Postat de robotzel pe 02 Decembrie 2020, 11:10

esti patetic. daca este asa cum spui tu cum de este pe locul 1 in formula 2? sau daca este baiatul lui lui Schumacher nu mai are voie sa activeze in formula 1 pentru a nu te supara tu, un mare printisor frustrat?

Și Ianis a fost cel mai tânăr căpitan al viitorului... care crezi ca era principalul lui merit?

nebeleizis
nebeleizis  •  02 Decembrie 2020, 13:08

El in primul rand vine sa se familiarizeze cu F1 pentru ca mai apoi sa mearga la Ferrari.

rocky2
rocky2  •  02 Decembrie 2020, 12:34
Postat de dora pe 02 Decembrie 2020, 12:21

Haas Team este o echipa micuta si modesta. Daca prindea un loc de titular la Renault, Alfa Romeo, Red Bull, Mclaren ori Alpha Tauri era altceva.

Haas cel mai slab monpost cu cel mai slab motor Ferrari din istorie! Poate pe viitor daca trece la o echipa mai valoroasa ...ne va arata cat are din talentul tatalui!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close