SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MESAJ

Fiul lui Michael Schumacher, mesaj emoționant de ziua tatălui

Mick Schumacher.
Foto: Instagram @mickschumacher
Mick Schumacher. Foto: Instagram @mickschumacher

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 14:03 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 14:50

Mick Schumacher (23 de ani), fiul legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (54 de ani), a transmis un mesaj, cu ocazia aniversării tatălui lui, care continuă să fie internat în spital, în urma unui accident suferit la schi, în decembrie 2013. 

Atunci, Michael Schumacher a fost diagnosticat cu un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble, Franța. 

Scene dramatice în NFL. Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului pe gazon » E în comă indusă după ce a suferit un stop cardiac
NFL
Scene dramatice în NFL. Un jucător s-a prăbușit în timpul meciului pe gazon » E în comă indusă după ce a suferit un stop cardiac

„La mulți ani celui mai bun tată din lume”, a fost mesajul simplu postat de Mick Schumacher, pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie cu multiplul campion mondial. 

Fiul lui Michael Schumacher, mesaj emoționant de ziua tatălui
Sursă foto: Instagram @mickschumacher

Mick Schumacher este și el pilot de Formula 1

Fiul lui Michael Schumacher este și el pilot de Formula 1. În decembrie 2022, acesta a semnat un contract cu Mercedes, echipă la care a activat și Michael Schumacher și va activa ca pilot de rezervă pentru consacrații Lewis Hamilton și George Russell. 

În carieră, Mick Schumacher a mai activat la echipa Haas și este al treilea membru al familiei Schumacher care concurează în Formula 1, după după unchiul Ralf (fratele lui Michael), care a participat în 180 de curse între 1997 și 2007, și tatăl său, Michael, de 7 ori campion mondial și cu 91 de curse câștigate în carieră. 

Citește și:

A adunat toate premiile » David Popovici a fost desemnat înotătorul anului 2022 de două dintre cele mai importante publicații care se ocupă de natație

Anul retragerilor marcante » Serena Williams, Roger Federer sau Sebastian Vettel au spus adio sportului în 2022

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează