SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

Nepotul lui Michael Schumacher, rănit grav la coloană! Cum a avut loc nefericitul eveniment

David Schumacher.
FOTO: Imago
David Schumacher. FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 16:59 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 17:02

David Schumacher (20 de ani), nepotul legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher (53 de ani), a suferit o teribilă accidentare la coloană la o cursă organizată duminică în Hockenheim, Germania, în timpul cursei DTM (n.r. Deutsche Tourenwagen Masters), notează cotidianul britanic Daily Mail.

David Schumacher s-a ciocnit de Thomas Preining (24 de ani), în timpul revenirii pe circuit, cei doi lovindu-se de barierele de pe marginea circuitului. Cursa fusese întrerupă cu steag roșu, după ce și alte câteva mașini au suferit mai multe daune, mai scrie sursa citată. 

„Șerdean blochează tot” » Culisele dinaintea zilei decisive de la Dinamo: noul plan îl scoate total din schemă! Reacția acționarului majoritar și răspunsul lui Zăvăleanu
DINAMO
„Șerdean blochează tot” » Culisele dinaintea zilei decisive de la Dinamo: noul plan îl scoate total din schemă! Reacția acționarului majoritar și răspunsul lui Zăvăleanu

Ralf Schumacher: „Când David s-a întors acasă, încă se plângea de dureri de spate”

Ralf Schumacher (47 de ani), tatăl lui David Schumacher și fratele lui Michael Schumacher, a vorbit despre starea de sănătate a tânărului pilot. 

„Când David a venit acasă, încă se plângea de dureri de spate. Am decis apoi să mergem la Salzburg, pentru a-și face un RMN. Am aflat astfel că are o vertebră lombară ruptă.  Potrivit medicilor, asta înseamnă o pauză de 6 săptămâni pentru David”, pentru cei de la Motorsport. 

Citește și alte articole:

Cum a făcut Dan Șucu primii pași în afaceri: „Mi-am vândut casa cu 50.000 de dolari”. În ce a investit acea sumă: „Aveam percepția că o să fac treabă foarte bună cu marfa respectivă”

Primul jucător care o părăsește pe FCU Craiova 1948 după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă: „Vă urez multă baftă, leilor”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează