SPORTURI  »  FORMULA 1  »  INTERDICȚIE

Nico Rosberg, expertul Sky Sports în Formula 1, a fost interzis la boxe

Nico Rosberg/ foto Imago Images
Nico Rosberg/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 16:02 / Actualizat marti, 16 mai 2023 12:18

Nico Rosberg (36 de ani), fostul pilot de la Mercedes și în prezent analist la postul Sky Sports, a fost interzis la boxe de către conducerea Formula 1.

Motivul? Germanul nu s-a vaccinat împotriva Covid-19, lucru necesar pentru a putea lua contact cu persoanele implicate în curse, precum piloți, staff tehnic sau oficiali.

Măsură dură luată în cantonamentul echipei naționale: „Stăteau până la 4 dimineața”
ROMÂNIA
Măsură dură luată în cantonamentul echipei naționale: „Stăteau până la 4 dimineața”

Nico Rosberg, interzis la boxe în cursele de Formula 1

La Marele Premiu de la Monaco, desfășurat pe 29 mai, fostul campion mondial și-a făcut treaba de analist departe de boxe. Rosberg și-a desfășurat activitatea în port, la distanță semnificativă de zona oficială.

Un purtător de cuvânt al germanului a explicat de ce acesta nu s-a vaccinat împotriva Covid-19: „Nico Rosberg s-a vindecat după o infecție cu coronavirus și deține în prezent un certificat de «recuperat».

Își testează în mod regulat nivelul de anticorpi și, la recomandarea medicului său, nu are nevoie în prezent de nicio vaccinare.

În plus, el continuă să respecte toate măsurile de igienă și de precauție necesare. El continuă să își îndeplinească îndatoririle de comentator pentru Sky”.

MP de la Monaco nu a fost primul în care Rosberg a lucrat de la distanță. În aprilie, la Imola, campionul mondial din 2016 a trecut prin aceeași situație.

Nico Rosberg, campion mondial în 2016

Rosberg a devenit campion mondial în Formula 1 în 2016, când și-a devansat colegul de Mercedes, nimeni altul decât Lewis Hamilton, cu 5 puncte. 

În timpul sezonului 2016, prietenia dintre Rosberg și Hamilton a început să se fisureze, iar tensiunea a început să crească pe măsură ce sezonul a continuat.

Prietenia s-a sfârșit după numeroase incidente între cei doi piloți în timp ce se luptau pentru a deveni campioni. Rosberg a câștigat titlul și și-a anunțat retragerea din Formula 1 doar cinci zile mai târziu.

Citește și alte știri din Formula 1:

Max Verstappen nu vrea să audă de o micșorare salarială pentru piloții din Formula 1: „Nu e corect, noi ne riscăm viața în acest sport”

Ralf Schumacher îl pune la punct pe Leclerc: „Să tacă, a greșit mai mult decât a făcut-o echipa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
rocky5
rocky5  •  11 Iunie 2022, 23:42

*** Prostia este în formă continuată!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adidi
adidi  •  11 Iunie 2022, 22:55

Aceasta secta care conduce lumea nu sa saturat de miliardele pe care le au facut prin imprastierea vaccinului!? La omul asta li s au oprit ei numaratoarea de bani...de aceea sunt asa disperati sa il vaccineze?

thebluesky
thebluesky  •  11 Iunie 2022, 21:28
Postat de steaua.inseamna.csa pe 11 Iunie 2022, 17:17

Bă Handsolo, aici chiar ai dreptate. Cine mai da 2 bani găuriți pe vaccin azi!?

FCSB!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează