SPORTURI  »  FORMULA 1  »  WILLIAMS

FOTO Fanii Williams au răsuflat ușurați, după ce au văzut cum arată, de fapt, noul monospost: „Ce diferență față de batjocura inițială!”

Noul monopost Williams FW44 scos pe circuit la Silverstone +6   FOTO
Noul monopost Williams FW44 scos pe circuit la Silverstone

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 12:55 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 15:18

Williams și-a lansat monopostul pentru sezonul 2022, iar fanii s-au liniștit după ce au văzut noul FW44 pe circuit, după ce inițial a fost prezentat într-un mod simplist în mediul online

Schema de culori a fost, pe cât de interesantă, pe atât de dezbătută de fanii echipei. Pe lângă faptul că a renunțat la alb, Williams a adăugat acum foarte subtil culoarea roșie, păstrând însă atât negrul, cât și albastrul închis din sezonul precedent. 

Williams a prezentat inițial un simplu show car

Înainte de a scoate adevăratul monopost pe circuit, constructorul britanic s-a rezumat la a lansa în online mai multe poze cu un simplu show car, modelul oferit de cei de la FIA, pe care l-au vopsit.

Ca urmare, fanii au fost foarte nemulțumiți și au comentat imediat decizia de marketing a celor de la Williams.

„E ca și cum vrei să fii din nou printre ultimii cu modelul ăsta.”

„Credeam că nu se poate mai rău decât anul trecut, dar aparent se poate”, au fost doar câteva dintre comentarille fanilor la prezentarea inițială.

+2 FOTO

Adevăratul Williams FW44 scos ulterior pe pistă

După prezentarea din mediul digital, noul Williams a fost scos pe circuit la Silverstone, cu Nicholas Latifi primul la volan. Adevăratul FW44 arată semnificativ diferit față de mașina dezvăluită în timpul lansării digitale, spre fericirea fanilor echipei britanice, care au remarcat imediat diferențele.

„Arată superb. E cea mai frumoasă mașină lansată până acum” și „Ce diferență uriașă între batjocura inițială și această mașină”, au fost doar câteva dintre părerile fanilor.

9 titluri la constructoria câștigat Williams, fiind pe locul doi în acest clasament, după Ferrari (16 titluri), dar înaintea McLaren și Mercedes (8 pentru fiecare).

Citește și alte știri despre Formula 1:

„Formula 1: Drive To Survive” revine! Când va putea fi urmărit al 4-lea sezon

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  16 Februarie 2022, 14:48

Va rog transmiteti comentatorului de formula 1 ca pilotul de la Williams se numeste LATIFI si nu Lafiti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează