FORMULA 1  ·  DECIZIE

Pe Hungaroring, fără spectatori » A doua cursă de Formula 1 cu porțile închise după Silverstone

Max Verstappen s-a impus în 2019 în Ungaria în fața tribunelor pline Foto Guliver/GettyImages
Max Verstappen s-a impus în 2019 în Ungaria în fața tribunelor pline Foto Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:44

Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, programat în calendarul inițial pe 2 august, se va desfăşura fără spectatori, din cauza pandemiei de COVID-19, au anunţat organizatorii. 

Această decizie vine după ce autorităţile de la Budapesta au interzis evenimentele publice cu mai mult de 500 de persoane până pe data de 15 august. Oficialii maghiari au explicat că „am explorat toate căile posibile” pentru a ține competiția cu tribunele pline, dar „nu se poate”. 

Nu este scenariul ideal, dar credem că a organiza cursa cu porțile închise – și fanii să o poată vedea totuși la televizor – este preferabil în loc de a nu o avea deloc”, au adăugat. Marele Premiu au Ungariei devine astfel al doilea, după Silverstone, care se va desfășura fără public în acest an.

Start în iulie, în Austria

Diriguitorii F1 intenționează să pornească sezonul în Austria, cu două curse, pe 5 și 12 iulie, urmate de alte două la Silverstone, pe 19 și 26 iulie. Apoi va fi o săptămână de pauză până la alte starturi în Europa. 

Până în prezent, au fost amânate – Bahrain, Vietnam, China, Olanda, Spania, Azerbaidjan şi Canada - sau anulate – Australia, Monaco, Franța - zece etape din cele 22 de etape ale acestui sezon al Campionatului Mondial de Formula 1.

Scăpăm de coronavirus la vară? Francezii au descoperit la ce temperatură moare COVID-19

Citește mai multe știri despre Formula 1:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1