SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FERRARI

VIDEO + FOTO Piero Ferrari a venit în România alături de soția Romina pentru filmul „Ferrari” » Ce a remarcat la români

Piero Ferrari și soția lui, românca Romina Gingașu +29   FOTO
Piero Ferrari și soția lui, românca Romina Gingașu

Articol de , - Publicat vineri, 12 ianuarie 2024 08:15 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 08:15

Piero Ferrari (78 de ani) a fost prezent la București în aceste zile, iar miercuri seara a participat la o proiecție a filmului „Ferrari”, care spune o parte din povestea vieții tatălui său, Enzo. Alături de el, au venit soția sa, românca Romina Gingașu (31 de ani) și bunul său prieten, Paolo Campinoti, șeful Pramac Racing, echipa campioană din MotoGP.

Omul de afaceri, care deține 10% din Ferrari și este și vicepreședintele companiei, se declară încântat de România. Acesta a vorbit și despre cât de mult s-a implicat la filmul despre viața tatălui său și cum s-a simțit în momentul în care a aflat de proiectul lui Michael Mann.

VIDEO Piero Ferrari a venit în România pentru filmul „Ferrari”

„Filmul este un portret frumos al tatălui meu și în special despre ce s-a întâmplat în anul 1957, când a avut multe probleme. Atât probleme de familie, când și probleme financiare. Și s-a confruntat și cu multe tragedii în timpul curselor. Dar veți vedea că filmul descrie foarte bine ce s-a întâmplat. Michael Mann a făcut o treabă grozavă”, spune Piero.

Care a vorbit și despre vizita sa în România. „Îmi plac foarte mult oamenii. Vă place viața și asta e foarte frumos. Îmi place și mâncarea tradițională”.

Ion Țiriac și Romina, foto: Flickr
+25 FOTO

„S-au muncit 25 de ani la acest film. Michael Mann a venit atunci cu această idee. A venit la Ferrari, se cunoaște cu Piero de atunci. Au lucrat mult pentru acest film”, spune și Romina, soția lui Piero.

Filmul „Ferrari”, bazat pe biografia lui Enzo Ferrari, e disponibil în cinematografele din România. Pelicula, care a atras milioane de fani în Italia și întreaga lume, prezintă momentele de criză prin care Enzo a trecut în vara lui 1957. 

Compania italiană avea mari probleme financiare, fiind la un pas de faliment, în timp ce Enzo se confrunta cu dificultăți în viața personală: decesul fiului Alfredo (1956), o relație tot mai deteriorată cu soția Laura, care deținea jumătate din acțiuni și din fabrică, și o complicată aventură cu amanta Lina Lardi, mama lui Piero. Între toate acestea, gândul lui Enzo este unul singur: să creeze mașina de curse perfectă. Iar filmul arată cum italianul se simte împlinit doar atunci când dovedește că mașina și motorul lui sunt cele mai rapide și puternice 

„Jaguar participă la curse pentru a vinde mașini. Eu vând mașini pentru a putea participa la curse. Suntem total diferiți” este una dintre replicile lui Enzo, ilustrând perfect filozofia lui Enzo și marea sa pasiune.

Citește și:

Soția româncă a miliardarului Piero Ferrari, apariție la TV într-o ținută de 500 de lei: „Rochia este de pe AliExpress”
MONDEN
Soția româncă a miliardarului Piero Ferrari, apariție la TV într-o ținută de 500 de lei: „Rochia este de pe AliExpress”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează