Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 18:39 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 10:28

Romina Gingașu (31 de ani), soția româncă a lui Piero Ferrari (78 de ani), omul de afaceri care deține 10% din compania Ferrari, a apărut la Pro TV, unde a surprins cu ținuta purtată, dar și cu dezvăluirile făcute despre căsnicia ei. 

În anul 2021, în Capri, Italia, românca Romina Gingașu, originară din Călărași, s-a căsătorit cu Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. Ea a recunoscut că viața i s-a schimbat radical după mariajul cu omul de afaceri italian. 

FOTO. Soția româncă a miliardarului Piero Ferrari, apariție la TV într-o ținută de 500 de lei

+45 FOTO

Deși sunt stabiliți în Italia, cei doi soți se află acum în București, unde vor lua parte la premiera filmului Ferrari, despre viața lui Enzo Ferrari. Înainte de eveniment, Romina Gingașu a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. „Este primul meu interviu live”, a recunoscut soția miliardarului Piero Ferrari, care are o avere estimată la peste 6 miliarde de dolari

Prezentatorul Cătălin Măruță i-a făcut imediat complimente Rominei Gingașu, care nu s-a ferit să dezvăluie că rochia gri pe care o poartă și pantofii negri nu costă mai mult de 500 de lei, echivalentul a 100 de euro

„Sunt îmbrăcată foarte simplu astăzi. Nu costă mai mult de 95 de euro. Am avut foarte multe întâlniri, am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea, am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion, apoi am aterizat în Italia, am venit în România, apoi înapoi în Italia, apoi doua zile la Londra, apoi câteva zile în Elveția, la Davos și vedem mai departe.

Da, rochia mea este de pe AliExpress, 50 de euro, iar pantofii sunt Zara. Important este că eu mă simt bine, asta e cel mai important. Am avut întâlniri, am avut și alte interviuri și eu mă simt perfect așa. Deci spune 100 de euro, să nu fim chiar...”, a explicat Romina Gingașu.

Romina Gingașu dezvăluie cum a fost abordată de bossul Ferrari

Întrebată de prezentatorul Cătălin Măruță cum a început povestea de iubire cu Piero Ferrari, ea a dezvăluit: „Păi, lucram pentru Bombardier (n.r. producător canadian de avioane de afaceri) și încercam să îi vând un avion privat lui Piero Ferrari, el m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape șase luni. 

Ulterior, m-a invitat la cină în final, el era singur, eu eram singură și așa ne-am decis să construim o viață și un cămin împreună, deși eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare și a trebuit să merg la acel interviu, am trecut interviul, mi s-a spus că de la data de întâi trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot. 

Am spus acelei companii că nu pot pentru că merg la Maranello (Italia), dar am ales cu inima și nu regret. Au trecut șapte ani. Noi pe 15 februarie sărbătorim șapte ani și nu regret nimic”, a zis Romina.

Românca în vârstă de 31 de ani și-a lăudat soțul. „El este un om inteligent, un om cald, un om bun, blând, suntem parteneri, ne susținem în orice domeniu. Probleme au fost și vor fi, dar le ducem împreună și atunci lucrurile sunt mai ușoare”.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea, răsfățată de milionarul italian într-o vacanță de lux! Cum s-a afișat: „Cea mai frumoasă zeiță”
MONDEN
Fosta iubită a lui Adrian Cristea, răsfățată de milionarul italian într-o vacanță de lux! Cum s-a afișat: „Cea mai frumoasă zeiță”

Romina Gingașu, întâmplare cu Piero Ferrari: „Atunci am zis: «OK, acum murim»”

Având în vedere că soțul ei deține acțiuni la Ferrari, Romina Gingașu a fost întrebată care a fost viteza cea mai mare cu care a mers. „Eram într-un Ferrari, condus de către Piero. La un moment dat am văzut în bord că am atins viteza de 270 de km/h. Atunci am zis: «OK, acum murim!». Dar, până la urmă, totul a fost bine”, a dezvăluit ea, la Pro TV.

Romina Gingașu a mai spus că și ei îi place să conducă, dar nu atinge astfel de viteze. „Și eu conduc, dar nu mă aventurez așa. Mi se pare corect. În plus, noi trăim o viață modestă. Spre exemplu, cu Ferrari-ul mergem doar sâmbăta. Eu mă preocup mai mult de treburile mele”.

Citește și:

Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”
ANGLIA
Înainte să ajungă la Tottenham, englezii i-au făcut portretul lui Drăgușin: „E din material de sportiv și are o iubită uluitoare”
Bărbatul care susținea că e soțul Shakirei a fost arestat. A încercat să intre în casă peste fosta iubită a lui Gerard Pique
INCIDENT
Bărbatul care susținea că e soțul Shakirei a fost arestat. A încercat să intre în casă peste fosta iubită a lui Gerard Pique

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”