GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Fosta iubită a lui Adrian Cristea, răsfățată de milionarul italian într-o vacanță de lux! Cum s-a afișat: „Cea mai frumoasă zeiță”

Articol de - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2024 17:50 / Actualizat vineri, 12 ianuarie 2024 09:50

Andreea Roșca, în vârstă de 30 de ani, a avut o relație cu Adrian Cristea. După despărțirea de fostul fotbalist, pe care l-a uitat rapid, ea trăiește o poveste de iubire cu un milionar italian, care a răsfățat-o de curând cu o vacanță de lux.

Adrian Cristea și Andreea Roșca, care a absolvit o facultate particulară de Drept, au avut o relație timp de șase luni. Nu au rezistat prea mult împreună, iar anunțul despărțirii l-a făcut chiar ea: „Da, nu mai suntem împreună. Au fost chestiuni personale”. Aceasta nu a suferit prea mult după despărțirea de fostul fotbalist, ba chiar s-a distrat de minune în ultima perioadă, a mers în mai multe vacanțe, majoritatea în Italia, acolo unde s-a cunoscut cu actualul iubit. 

FOTO. Fosta iubită a lui Adrian Cristea, răsfățată de milionarul italian într-o vacanță de lux

+45 FOTO

Andreea Roșca se iubește de câteva luni cu milionarul italian Salvatore Pisano. El este unul dintre cei mai râvniți burlaci și a intrat, de curând, și în lumea cinematografiei. Totodată, s-a aflat că milionarul nu a avut o copilărie ușoară, ci una marcată de neajunsurile materiale. În prezent, el se laudă cu o viață prosperă, de lux.

Tocmai de aceea își răsfață și iubita cum știe mai bine. De curând, Andreea Roșca s-a bucurat de o vacanță de neuitat în Tenerife. Acolo, ea și-a arătat formele, a pozat în costum de baie, lângă un jacuzzi. Fanii ei de pe Instagram nu s-au abținut și au reacționat. 

  • „Cea mai frumoasă zeiță”;
  • „Superbă ești, draga mea Andreea! Din toate punctele de vedere!”;
  • „Superbă, ca întotdeauna”;
  • „Foarte frumoasă și foarte sexy”.

În vacanță, Andreea Roșca s-a pozat în mai multe ipostaze, imediat s-a remarcat și o fotografie cu ea în care a purtat o ținută albă.

FOTO. Cine e de, fapt, Andreea Roșca, fosta iubită a lui Adrian Cristea 

+45 FOTO

Andreea Roșca nu este străină de lumea mondenă. În urmă cu mai mulți ani, fosta iubită a lui Adrian Cristea declara: „Sunt o persoană activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor”. 

Ea a absolvit Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir” din Cluj-Napoca în anul 2017. Andreea Roșca a ales această specializare pentru a-și asigura, spune ea, un statut social mai aparte cu toate că nu era visul ei să lucreze în acest domeniu. 

„Pot afirma că hotărârea de a urma Facultatea de Drept nu a fost un vis din copilărie. În momentul în care am ales acest drum, îmi doream să îmi asigur un statut social mai aparte. Facultatea a fost o provocare, dar și un pas important cu multiple opțiuni care m-au ajutat să mă definesc ca om”, a spus Andreea Roșca.

Citește și:

„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice
LUPTE
„Nici cuvinte nu sunt la cât de wow ești!” » Anastasia Nichita, luptătoarea sexy de la Poliția de Frontieră, și-a asigurat prezența la Jocurile Olimpice
S-a răzgândit » Decizia jucătoarei care n-a mai suportat comentariile fanilor despre sânii ei
TENIS
S-a răzgândit » Decizia jucătoarei care n-a mai suportat comentariile fanilor despre sânii ei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
X01Y
X01Y  •  12 Ianuarie 2024, 06:59
Postat de romeverest pe 10 Ianuarie 2024, 21:02

Bine ca v-ati revenit !! Pana acum o tot numeati “avocata de la Cluj”, cand in realitate aceasta nu are nicio treaba cu meseria asta !! A absolvit o facultate particulara de drept, nu inseamna ca esti avocat !! Mai este una pe aici, Prodanca, tot o absolventa a unei facultati particulare de drept, care se prezinta peste tot ca ar fi avocata !!

Bine punctat. Cancanul din gsp au transformat-o pe "fetișcana" de 39 de anișori intr-o muză juridică Atât doar că fata nu prea avea treabă cu dreptul, ea având alte preocupări. Dar, "ziariștii" de la gsp au prezentat-o tot timpul ca "avocata sexy" , cu cine s-a cuplat, cu ce se îmbracă, *** etc.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Katalin266
Katalin266  •  12 Ianuarie 2024, 02:54

????????????

istet10
istet10  •  11 Ianuarie 2024, 13:55
Postat de 1ianuarie pe 11 Ianuarie 2024, 00:32

Trăiește o poveste de dragoste?!? Bă la voi toate fătucile astea trăiesc câte 45-50 de povești de dragoste și le promovați la greu. Cu ani în urmă locul unde se vorbea despre ele avea felinar roșu, așa că schimbați *** placa cu poveștile voastre. Femeia toacă banu omului și cu asta basta.

Corect.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează