SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MARELE PREMIU AL GERMANIEI

FORMULA 1 // Record fabulos al celor de la Red Bull chiar în cea mai frumoasă cursă din acest sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2019 09:39

Formula 1 a anunţat stabilirea unui nou record privind rapiditatea cu care a fost schimbat un set de pneuri la un monopost într-o cursă din Marele Circ.

Mecanicii echipei Red Bull au schimbat, duminică, în turul 46 al Marelui Premiu al Germaniei, pneurile maşinii conduse de olandezul Max Verstappen într-o secundă şi 88 de sutimi.

Precedentul record aparţinea tot echipei Red Bull.

La 14 iulie, în turul 13 al Marelui Premiu al Marii Britanii de la Silverstone, cele patru penuri ale maşinii pilotate de francezul Pierre Gasly au fost schimbate într-o secundă şi 91 de sutimi.

Max Verstappen (Red Bull) s-a impus în Marele Premiu al Germaniei, circuitul Hockenheimring, după o cursă palpitantă, cea mai frumoasă de până acum a sezonului. (Detalii AICI)

Vezi și:

FORMULA 1 // FOTO Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Germaniei » Revenire spectaculoasă pentru Sebastian Vettel + Clasamentul actualizat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează