SPORTURI  »  FORMULA 1  »  RED BULL

Fără milă în seara de Ajun » Red Bull și-a bătut joc de Ferrari și i-a activat pe fani: „Măriți-i salariul!”

Postarea Red Bull Racing din Ajun // sursă foto: Tom Griffiths via 
redbullracing Instagram
Postarea Red Bull Racing din Ajun // sursă foto: Tom Griffiths via redbullracing Instagram

Articol de - Publicat sambata, 24 decembrie 2022 20:21 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 20:27

Red Bull Racing, echipa campioană în 2022 în Formula 1, a luat peste picior marea rivală din acest an, Scuderia Ferrari, în postarea tematică, de Crăciun, publicată în această seară.

Red Bull Racing a dominat Formula 1 în 2022. Max Verstappen a câștigat detașat titlul la piloți, iar echipa austriacă s-a impus și la constructori, grație rezultatelor înregistrate de Verstappen și Sergio Perez.

Scuderia Ferrari, principala rivală din 2022, nu a putut ține pasul cu Red Bull pe parcursul sezonului. A început anul excelent, dar l-a încheiat în genunchi, fiind de multe ori victima propriilor decizii, în special celor legate de strategia din curse.

Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”
GSP LIVE
Drama unui bărbat care a pierdut totul într-un cazinou din București și a rămas cu un măr: „Venea cu Rolls, a jucat la ruletă zeci de milioane de euro. Ajunsese să miroasă. Tragic”

În seara de Ajun, Red Bull și-a bătut joc de rivala Ferrari

Iar Red Bull Racing, în postarea tematică din Ajunul Crăciunului, a amintit de toate rateurile rivalilor.

A publicat o imagine realizată pe calculator de artistul Tom Griffiths, în care atinge mai multe subiecte importante ale anului în Formula 1:

Fără milă în seara de Ajun » Red Bull și-a bătut joc de Ferrari și i-a activat pe fani: „Măriți-i salariul!”
Postarea Red Bull Racing din Ajun // sursă foto: Tom Griffiths via redbullracing Instagram

Într-o cutie cu „jucării nedorite”, se află monoposturile Ferrari și Mercedes din acest an, plus o carte pe care scrie „Strategia Ferrari”. O ironie puternică față de erorile de judecată ale rivalilor.

Iar monopostul Ferrari are doar 3 roți, o trimitere la gafa colosală a italienilor de la Marele Premiu al Țărilor de Jos, când mecanicii Ferrari au uitat o roată în garaj la schimbul de pneuri de pe monopostul lui Carlos Sainz, ruinându-i cursa spaniolului.

Moș Crăciun le livrează șefilor echipei un curcan, despre care spune că „s-ar putea să fi depășit bugetul cu el”. O aluzie la faptul că Red Bull a depășit plafonul de cheltuieli din 2021, fapt pentru care a fost pedepsită de Federația Internațională de Automobilism.

Pe cutia RB18, monopostul Red Bull din acest an, scrie „Zero porpoising”, referitor la faptul că mașina Red Bull a fost proiectată ideal, fără problema „țopăielii” cu care s-au confruntat majoritatea monoposturilor de pe grilă. Tot pe cutie scrie „strategie pur și simplu minunată”, o altă aluzie la faptul că Red Bull a dat-o în bară mult mai rar decât adversarii.

În imagine apare și Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull, care s-a stins din viață în octombrie. Acesta era foarte apropiat de echipa de Formula 1.

Pe brad apare numărul victoriilor obținute de Red Bull în acest sezon, 17 (15 Verstappen, două Perez), plus numărul total de puncte al echipei, 759.

Iar în loc de stea, un înger cu chipul lui Daniel Ricciardo, veșnicul zâmbăreț din padocul Formulei 1, care în 2023 va fi al treilea pilot Red Bull, după ce și-a pierdut locul la McLaren.

Câteva reacții ale fanilor la postarea Red Bull Racing:

Nu pot scăpa de durerea de a fi fan Ferrari.

Din partea unui fan Ferrari... administratorul paginii merită o mărire de salariu.

V-ați bătut joc de două echipe într-o poză.

Pe bune că au publicat asta? Hahaha!

Ar fi cazul să vă calmați. Nimeni nu va fi pe primul loc la nesfârșit.

Mai multe știri din sporturi: 

Ce se întâmplă când monopostul F1 al lui Vettel e blocat de o nuntă pe Transalpina? Cadre memorabile filmate pe cea mai înaltă șosea din România

Știm contractul lui Neagoe la Craiova! Câți bani va câștiga + Durata înțelegerii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
valihaita
valihaita  •  24 Decembrie 2022, 22:48

Niste trisori din 2021 au facut misto de trisorii din 2019!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează