SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MERCEDES

GALERIE FOTO S-a aflat! Shakira și un multiplu campion mondial au fost văzuți sărutându-se și îmbrățișându-se

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2023 15:09 / Actualizat vineri, 16 iunie 2023 15:19

Se pare că Shakira, 46 de ani, și Lewis Hamilton, 38 de ani, ar avea o relație care trece dincolo de prietenie și chiar dau semne de afecțiune și se sărută în fața unor persoane apropiate.

Martorii de la Marele Premiu al Spaniei au afirmat că i-au văzut îmbrățișându-se și sărutându-se în paddock-ul de la Montmelo, după cum se menționează într-un articol al Silviei Taules pentru Vaniatis pentru El Confidencial.

Citând surse directe din familia Shakirei, Vaniatis confirmă că relația dintre cele două celebrități se află la început și o descrie ca fiind un început vesel și plăcut, care îi aduce fericire cântăreței columbiene, anunță jurnaliștii de la marca.com.

Shakira la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (foto: instagram/fallontonight)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Apropierea Shakirei de Lewis Hamilton a avut loc în Miami

Presa subliniază că Shakira și Hamilton se cunoșteau de ceva timp și erau într-un fel prieteni, dar aventura lor a început în timpul GP Miami.

Înainte de dezvăluirea relației sale cu Hamilton, au existat zvonuri potrivit cărora Shakira ar fi fost interesată de un muzician important, deși nu au fost oferite detalii specifice.

Întoarcerea Shakirei în Miami a marcat o schimbare pozitivă în viața ei, ea fiind văzută zâmbind și bucurându-se de diverse evenimente de divertisment și sportive în compania prietenilor ei.

+15 FOTO

Despărțirea de Pique a avut un impact profund asupra ei și i-a luat mult timp să își revină. Deși încă se simte rănită și nutrește resentimente, situația pare să se îmbunătățească.

În compania lui Hamilton, Shakira pare să fi găsit un motiv să zâmbească din nou, să se distreze și să se bucure. Cei doi au interese comune în materie de modă, muzică și surfing. Recent, chiar au împărtășit videoclipuri în care se văd făcând surf pe aceeași placă, ceea ce a atras atenția fanilor lor.

Nici Shakira și nici Lewis Hamilton nu au confirmat sau infirmat zvonurile despre presupusa lor relație. Cu toate acestea, fanii cântăreței sunt încântați să o vadă din nou fericită și zâmbitoare.

Citește și: 

GALERIE FOTO Fosta soție a fotbalistului de la Borussia Dortmund a pozat topless pe coperta Playboy: „Fac ceea ce am chef”

Here we go?! Cel mai celebru jurnalist sportiv i-ar fi scris unei românce: „M-am trezit așa...”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
NeaGica_
NeaGica_  •  17 Iunie 2023, 13:25

Încă o super-știre marca GSP!

EXTRATERESTRUL_SINGURATIC
EXTRATERESTRUL_SINGURATIC  •  17 Iunie 2023, 09:51
Postat de tarnaveanu pe 16 Iunie 2023, 22:05

Shakira are mână bună, a scăpat de dracu și a dat de mă-sa.

is curios daca si-a bagat Nicu Ghiara ! Era un banc ...merge Nicu Ghiara la cumparaturi si vede o Shakira la tejghea ...intreaba...Aveti Peste? ....Domnisoara ..NU ! Nicu Ghiara ...de azi eu sunt pestele tau !!!!:))))

contrabas3
contrabas3  •  17 Iunie 2023, 00:24

Și care-i problema? Și ea are nevoie de o îmbrățișare. Și telefonul ei trebuie reparat. Și pasărea ei trebuie să zboare. *** Să fie sănătoasă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează