SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MIAMI

FOTO Ar fi cel mai tare cuplu al anului! Cu cine a fost zărit Lewis Hamilton în restaurantul exclusivist din Miami

Lewis Hamilton // foto: Imago Images +32   FOTO
Lewis Hamilton // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 mai 2023 11:12 / Actualizat miercuri, 10 mai 2023 12:13

Cântăreața columbiană Shakira (46 de ani) a fost fotografiată la un restaurant exclusivist din Miami alături de Lewis Hamilton (38), septuplu campion mondial în Formula 1.

După despărțirea de Gerard Pique, alături de care a fost împreună vreme de 12 ani, Shakira s-a mutat împreună cu cei doi copii în orașul american Miami, unde weekendul trecut a avut loc un mare eveniment din lumea sporturilor cu motor, Marele Premiu de Formula 1.

La cursa de Formula 1 au asistat celebrități uriașe, precum miliardarii Jeff Bezos și Elon Musk, actorii Vin Diesel și Tom Cruise, dar și artiști ca Shakira, J Balvin și DJ Khaled.

+28 FOTO

Shakira, cină alături de Lewis Hamilton în Miami

Așa cum era de așteptat, Shakira a fost una dintre principalele atracții. A fost filmată în timp ce purta o discuție cu Tom Cruise, iar mai târziu, la câteva ore după cursă, fotografiată într-un restaurant exclusivist din centrul orașului, împreună cu Lewis Hamilton.

Nu a fost o cină privată, la masa lui Hamilton fiind prezente mai multe persoane, dar asta nu a oprit speculațiile cu privire la înfiriparea unei idile între cei doi.

Lewis Hamilton a încheiat cursa din Miami pe locul 6, poziție cu care și-a consolidat locul 4 în clasamentul general al piloților.

Britanicul a fost campion mondial în 7 rânduri, ultima dată în 2020, și speră să mai câștige titlul înainte de retragere. L-ar depăși astfel pe Michael Schumacher în clasamentul celor mai de succes piloți de F1 din istorie.

Citește și: 

„Îmi caut un soț” » Modelul care a atras toate privirile la Marele Premiu din Miami

Scandal pe „Bernabeu”, cu tatăl lui Haaland protagonist » Escortat din lojă și acuzat de spanioli: „A aruncat cu mâncare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
paolo16
paolo16  •  11 Mai 2023, 04:34
Postat de laurkro pe 10 Mai 2023, 17:17

Mirobolanta jurnalista lovește din nou! Acum, nu e bai ca a greșit revista, dacă ii este permis sa scrie doar subiecte de Can-Can. Mai mult nu poate sărăcuța!

Poate doar sa producă texte pentru imagini dezbrăcate. Și alea vai de mama lor...

rocky3
rocky3  •  10 Mai 2023, 19:20

Așa este, doar că ăla nu era Hamilton, iar Shakira se știe că e Borcea!

1ianuarie
1ianuarie  •  10 Mai 2023, 17:37
Postat de DMA87 pe 10 Mai 2023, 15:26

Și eu care credeam că e sexi impresara României. Prodanca :))))

Păi în Miami aia poate fi cel mult ospătăriță

Vezi toate comentariile (10)
Comentează