SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DOCUMENTAR

Soția lui Michael Schumacher a oferit informații despre starea de sănătate a fostului campion mondial la Formula 1: „Este diferit”

Soția lui Michael Schumacher a informații despre starea de sănătate a fostului campion mondial la Formula 1 // sursa foto: Imago
Soția lui Michael Schumacher a informații despre starea de sănătate a fostului campion mondial la Formula 1 // sursa foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2021 10:47 / Actualizat joi, 09 septembrie 2021 11:15

Pe 15 septembrie Netflix lansează documentarul despre cariera lui Michael Schumacher. În noua producție, Corinna Schumacher, soția fostului campion mondial la Formula 1, oferă informații despre starea lui de sănătate.

Soția lui Michael Schumacher a dezvăluit că fostul campion mondial încă se luptă pentru recuperarea leziunilor cerebrale cauzate de un accident de schi și că este „aici, dar diferit”.

De la accidentul suferit în 2013, informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost rare, mai ales din partea familiei.

Corinna Schumacher: „Michael le lipsește tuturor”

Corrina Schumacher s-a arătat optimistă în ceea ce privește situația actuală a soțului ei: „Michael le lipsește tuturor, dar este aici. Diferit, dar aici. Suntem împreună. Locuim împreună. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a ne asigura că se simte confortabil. Indiferent de ce, voi face tot ce pot. Cu toții o vom face”.

Schumacher are acum 52 de ani, în timp ce fiul său Mick, care avea 14 ani în momentul accidentului, concurează pentru Haas în Formula 1. Corinna s-a căsătorit cu Schumacher în 1995 și au și o fiică, Gina.

Corinna Schumacher: „A fost pur și simplu ghinion”

„Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu numai mie îmi este dor de el, tuturor celor din jur. Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat acum. A fost pur și simplu ghinion”, a adăugat Corinna Schumacher.

Schumacher a concurat în 19 sezoane în F1 între 1991 și 2012, câștigând 91 de curse și a suferit o singură accidentare majoră, un picior rupt după un accident de la GP-ul britanic în 1999.

Citește mai multe știri din Formula 1:

Alex Albon revine în Formula 1! Pentru ce echipă va pilota în 2022

Kimi Raikkonen, ultimul campion mondial dat de Ferrari, se retrage din Formula 1: „Vreau să încerc altceva”

Playtech: ULUITOR! Cum le hărțuia preotul Visarion Alexa pe femei: 'Toate eram pipăite pe...'


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează