SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL UNGARIEI

FOTO Val de ironii la adresa Ferrari, după dezastrul de la Hungaroring » Rivalii Hamilton și Verstappen, șocați: „Ce?!”

Max Verstappen (24 de ani) a reușit o cursă fabuloasă de recuperare și a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Pierzătorii de la Ferrari au fost ironizați pentru strategia aleasă. +21   FOTO
Max Verstappen (24 de ani) a reușit o cursă fabuloasă de recuperare și a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Pierzătorii de la Ferrari au fost ironizați pentru strategia aleasă.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 20:38 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 21:38

Max Verstappen (24 de ani) a reușit o cursă fabuloasă de recuperare și a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei. Pierzătorii de la Ferrari au fost ironizați pentru strategia aleasă. 

Charles Leclerc și Carlos Sainz, cei doi piloții ai constructorului Ferrari, au pornit de pe locurile 2 și 3 în Marele Premiu al Ungariei. La jumătatea cursei păreau să aibă cursa sub control, dar deciziile luate de strategi i-au pus victoria pe tavă lui Verstappen. Sainz a încheiat pe 4, iar Leclerc pe 6.

+17 FOTO

Ferrari, ironizată de toată lumea

La final, Leclerc a cerut explicații din partea echipei: „Nu știu de ce am fost pe harduri, nu am răspuns pentru asta. Strategii și-au făcut treaba, dar eu n-am înțeles. Aștept niște explicații. Am început cu strategia corectă, apoi... Vom purta o discuție în interiorul echipei”.

Inclusiv ocupanții podiumului s-au distrat pe seama strategiei. Într-un clip postat de ESPN, Hamilton îi întreabă pe Verstappen și Russell, șocat, dacă cei de la Ferrari au încheiat cursa pe harduri. Zeci de meme-uri au curs pe rețelele de socializare. 

Clasamentul cursei de la Hungaroring

Val de ironii la adresa Ferrari, după dezastrul de la Hungaroring » Rivalii Hamilton și Verstappen, șocați: „Ce?!”

Citește și alte știri din sportul mondial: 

VIDEO Ana Bogdan, înfrângere în prima finală a carierei » Românca a cedat în două seturi în fața Carolinei Garcia, la Varșovia

VIDEO Accident cumplit la Jocurile Commonwealth » Un campion olimpic de ciclism a intrat cu bicicleta în fanii de pe margine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
basan
basan  •  01 August 2022, 21:00
Postat de edy089 pe 01 August 2022, 11:31

Saptamana trecuta de fapt

Eu am făcut o glumă.Ei au pe cineva care ia decizii eronate.Si deciziile acestea notează mult.Cel care ia deciziile trebuie să știe ce fel de gume sa aleagă

edy089
edy089  •  01 August 2022, 11:31
Postat de edy089 pe 01 August 2022, 10:52

Da? Dar acum 2 saptamani in Franta te-ai uitat la cursa?

Saptamana trecuta de fapt

edy089
edy089  •  01 August 2022, 10:52
Postat de basan pe 31 Iulie 2022, 22:03

Au vrut să-i lase și pe cei de la Mercedes să fie odată amândoi pe podium în sezonul acesta.

Da? Dar acum 2 saptamani in Franta te-ai uitat la cursa?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează