SPORTURI  »  FORMULA 1  »  DEZVĂLUIRE

Veste nemaipomenită despre Michael Schumacher la 10 ani de la accident: poate sta la masă!

Johnny Herbert și Michael Schumacher, pe vremea când erau colegi la Benetton / Foto: Imago
Johnny Herbert și Michael Schumacher, pe vremea când erau colegi la Benetton / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 22:09 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 22:55

Johnny Herbert, fost coechipier cu Michael Schumacher la Benetton, a aflat că fostul campion mondial de Formula 1 ar fi capabil să stea la masă. „Schumi” a suferit un grav accident la schi, pe 29 decembrie 2013.

Timp de mai bine de un deceniu de la accidentul suferit la schi, publicul n-a știut absolut nimic despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, Michael Schumacher. Până marți!

Michael Schumacher a împlinit 55 de ani » Cele mai importante borne din cariera septuplului campion de Formula 1
ANIVERSARE
Michael Schumacher a împlinit 55 de ani » Cele mai importante borne din cariera septuplului campion de Formula 1

Într-un interviu acordat portalului britanic „bettingsites.co.uk ”, fostul coechipier al lui Schumi de la Benetton, Johnny Herbert, dezvăluie lucruri uimitoare despre sănătatea lui Schumi. Totuși – după cum recunoaște el însuși – din informații la mâna a doua.

Johnny Herbert a aflat despre Michael Schumacher „de la oameni din Formula 1”

Întrebat de reporteri dacă a vorbit cu cineva despre Schumacher, Herbert a spus: „Am auzit de la oameni din Formula 1 că este capabil să stea la masă. Dar nu știu dacă este adevărat. Nu pot citi decât printre rânduri. Nu am auzit prea multe de la familie. Ai lui au păstrat totul foarte privat și secret”.

Și mai departe: „Fanii și noi toți am dori să știm că lucrurile merg spre bine. Dar pentru că nu am primit nicio informație, putem doar să presupunem că încă nu există nicio șansă de recuperare”. Altfel spus, este probabil ca Schumi să fie într-o stare similară cu cea de după accidentul grav suferit la schi în 29 decembrie 2013.

Iubita lui Mick l-a vizitat pe Michael Schumacher

Și totuși! Ziarul suedez „Expressen” a relatat recent că iubita fiului lui Schumi, Mick, modelul danez Laila Hasanovic (23 de ani), l-a vizitat pe fostul gigant al Formulei 1. Întâlnirea a avut loc spre sfârșitul anului - o adevărată demonstrație de încredere din partea familiei, care nu permite decât unui „cerc restrâns” să se apropie de Schumi.

Printre altele, se spune că l-au vizitat câțiva dintre colaboratorii apropiați, inclusiv inginerul Ross Brawn (69 de ani, „creierul lui Schumi”) și fostul șef al scuderiei Ferrari, Jean Todt (77 de ani).

Michael Schumacher s-a retras definitiv din Formula 1 în 2010

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri.

Schumi a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Mai puteți citi:

Iată povestea primului gol al lui Burmaz la Rapid! L-a rugat pe Albu să-l lase pe el să bată penalty, Săpunaru a fost factorul de decizie

FCSB a făcut al treilea transfer al iernii! » Gigi Becali: „A semnat cu noi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  12 Ianuarie 2024, 22:35
Postat de vasile_00 pe 10 Ianuarie 2024, 12:23

Și voi vorbiți cu/despre Herbert! De unde să știe ăsta? Întrebați-i pe Dragomir sau MM dacă vreți date reale!!!

Vasile, trece timpul peste tine și tu tot prost rămâi!

vasile_00
vasile_00  •  10 Ianuarie 2024, 12:23

Și voi vorbiți cu/despre Herbert! De unde să știe ăsta? Întrebați-i pe Dragomir sau MM dacă vreți date reale!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează